Tisdagkväll.

Idag har varit en superbra dag på jobbet :)  Jag TROR att det gick bra ... fast ... facit på hur det gick, får man ju inte förrän dagen efter .... för det är ju i morgon alla kunder får det bröd som JAG givit bagarna i uppgift att baka nu inatt. Om JAG gjort fel i ordrarna .... hört fel ... knappat fel .... så syns det ju först i morgon när bagarna gjort som jag sa ... kunderna fått sitt bröd ... och i värsta fall upptäcker att det är fel. Jag hoppas och tror att allt är rätt :)
 
I alla fall .... Idag kom en av chaufförerna in till mig på kontoret. Han har jobbat där i ... tja .... en herrans massa år, och han sa: Du ska ha en ELOGE för att du fixar eftermiddagskontoret! ÅÅÅHHHH så glad jag blev !!!!! 
 
Pernilla, min chef, säger varje dag: Gud va bra jobbat!  ... och det värmer åxå, men att få höra det av någon som funnits i företaget LÄNGE ..... det är som att det värmer ännu mer. Det är lixom så att .... Pernilla ... älskade dottern Pernilla .... klart hon vill se mina POSITIVA sidor .... och DE vill hon framhålla .... men ... när någon helt utomstående, som faktiskt är beroende av att mitt jobb på kontoret är RÄTT ....  berömmer .... ja, då känns det EXTRA bra :)
 
Glad i hågen efter dagens arbete, åkte jag iväg och hämtade upp Milo, sen hem .... ut med hundarna ... hem igen ... laga mat ... ... ahhh .. slappa i soffan med alla hundarna nära .... DET är livskvalitet :)
 
Nu är det dags att krypa isäng här. JAG har fyllt dagen med värda grejer fullt ut .... ÅHHH ... jag är så himla glad över dagen. Inte bara för att jag fått beröm, men Meniere har hållit sig undan ... jag har pratat med Hannah .... alltså .... En HELT UNDERBAR DAG :) :) :) 
 
Hoppas du kunnat fylla dagen med nåt värt !  Mina tankar går ikväll till en vän som försöker hålla modet uppe, trots att hon och hennes familj inte har en egen lägenhet. De bor i husvagn, och hon försöker verkligen hålla modet uppe ....   Marie, jag håller alla tummar som GÅR för dig .... hoppas det löser sig snart, så att du och din fina familj får lägenhet snart !!! OM någon av er som läser min blogg, vet av en lägenhet i Haninge- området i Stockholm, snälla, hör av er!!!!!! 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0