Eftermiddag i paradiset

Nu har jag konstaterat Ytterligare en sak när det gäller bilen ...   Förlängningssladden jag har, är även den kaputt. Bilen brummade ju igång i morse, men när jag kom till jobbet var jag tvungen att använda förlängninssladden till motorvärmaren. Det är inga problem tänkte jag och hivade ut några meter sladd, kopplade fast bilen och gick in för att jobba. När jag skulle åka hem, upptäckte jag att säkringen slagit ifrån. Men vafan är det NU då 1??
 
Nåja, bilen startade ändå (nyladdat batteri) och jag åkte hem. När jag kom hem, stoppade jag i motorvärmaren, bara för att kolla, och japp, det funkar. Förlängingssladden är alltså åxå bara att kasta. Bra, då vet jag :)
 
En timmes promenad med hundarna följdes av lite OS-tittande på Tv. Längdskidor, sprint. Å herregud. Herrarnas final var det märkligaste och snudd på mest komiska jag har sett! Jag kan förstå om Emil Jönsson knappt vet om han ska vara glad över bronset eller inte. Att vinna medalj pga att de flesta andra har ramlat och brutit skidorna, trots att han själv var så trött så han höll på att svimma innan han kravlade sig över mållinjen, hahaha ... det var faktiskt som en fars ! 
 
Idag fick jag nåt fint med posten:
 
på insidan står det: Even if it's not easy to find. 
 
Sånt gör en glad :)  Att man är BRA för någon :)  
 
Fast ... att DU tycker att jag är Bra, det vet jag kompis, för det säger du ofta :) <3
 
Nu drar det ihop sig till pinkrunda med hundarna, och efter det blir det att skapa nån slags middag. 
 
Tjing så länge! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0