Eftermiddagskaffe

Nä, nu skojar jag , det blev inget kaffe :)  Efter jobbet åkte jag på Willys och handlade, bland annat kycklinglever och kycklinghjärta. När jag kom hem tog jag ut hundarna på en dryg timmes lösspringarpromenad 
 
efter den promenaden blev det lite fippel med att skära hjärtan och peta in dem i ugnen ... och där befinner de sig fortfarande :)
 
Det går fortsatt bra för Sverige i OS, och det känns som att det genomgående temat är : Glädjen och sammanhållningen i gruppen.  Jag tror benhårt på den förklaringen. När en grupp, ett team, är sammansvetsat, så finns det inga gränser för vad man kan åstadkomma. Det här med att Sverige haft stolpe in på ett par medaljer, ligger bara i linje med resonemanget. Ni vet - hockey. En bra målvakt har tur med stolparna. 
 
Ett bra lag, har tur med marginalerna. Allt måste klaffa dock, för att det ska bli en sån glädjesprakande succé som det svenska skidlandslaget blivit. Precis som Theodor säger efter stafetten: Man står där på startlinjen och tänker - Varför skulle det INTE bli medalj :) :) :)   Way to Go säger jag !!!!!!
 
Det är nog precis så jag tänker överhuvudtaget. Varför skulle det inte gå bra! 
 
Nu, fortsatt tv-tittande med hundarna en stund innan det är dags att laga en spännande middag :)
 
Goafton
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0