Fet, Ful, Förkyld

Precis sån är känslan just Nu. 
 
Efter jobbet och kort promenad med hundarna, har jag halv-legat i soffan och kollat på OS. I morgon börjar jag jobba 5.45 och jag är uppriktigt glad över att det blir fredag och helg, för jag känner mig INTE i form. Planen för i morgon är att åka in till stan och luncha med Hannah, och klippa henne. Planen för lördag var att åka till lillebror och uppvakta honom. Planen för söndag är att åka till ridhuset och träna hundarna. Undra om någon av planerna överhuvudtaget går att genomföra. Fan. Nu när bilen funkar å allt!
 
Jag har jobbat och filat lite på min kurslitteratur. Dvs, det jag ska använda på min nästa hundkurs. I slutet av April drar nästa kurs igång :)
 
Nä ... gud så purken jag känner mig. Nu är det bara att gå ut med hundarna, ladda med snytpapper, vatten, nässpray och halstabletter vid sängen. Uppstigning 3.45 i morgon. 
 
Hoppas du haft en bra dag! Det har jag faktiskt haft, även om jag låter lite gnällig. Jag har fått stötta en vän, och det känns bra i hjärtat!
 
På tal om hjärtan. I morgon är det Alla Hjärtans Dag. Wallins Kafferepet säljer en supersöt liten tårta, lagom för två :)
 
 
Gokväll!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0