Fredag morgon

Snart är det slut på veckan, och slut på februari månad. Några grader kallare nu, och det tycker jag är bra, för då är det inte så förbaskat slaskigt. Dessutom hoppas jag att det frusit på därute på isen igen. Det var så mycket vatten ovanpå, och slaskigt, så vi har inte varit ute där på några dagar. Hoppas alltså att minusgraderna håller i sig över helgen :)
 
Idag efter jobbet, ska jag se film. Filmen om Mig. Jag ska möta upp Jenny utanför hennes skola, sen ska vi se den tillsammans. Det ska bli superskoj :)
 
Förresten, inatt har jag knappt hostat nåt alls :)  Vaknade kring 3 av att Paddy ville ligga närmare. Han har ju fått för sig att han vill ligga uppe vid huvudet han åxå, så skallen ligger som i ett skruvstäd mellan Kelly och Paddy .. fniss  
Somnade om och sov tills väckaren ringde kl 6. Kändes som en rejäl sovmorgon och jag hann tänka att jag måste ha ställt klockan fel - jag trodde att den var mycket mer, så pigg som jag kände mig :)
 
Nu har jag hivat i mig mina tre koppar, det är dags att hänga upp morgonrocken på kroken, skaka liv i hundarna och gå ut. 
 
Ha en bra fredag, fyll den med nåt värt, och välj Glädje!
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0