Min plåthög och my love

Dagen börjar nå sitt slut. Det blir inte alltid som man tänkt sig, kan jag återigen konstatera.  Allt gick enligt planerna till att börja med. Jag färgade luggen (ja alltså, hela hårbotten faktiskt)  blåste håret när det var färdigt, sminkade, tog på nya prickiga klänningen, snygga stövlarna och gjorde mig redo för att hämta coola fåtöljen jag fått mig genom skänkes-sidan på fejjan. När jag kom ner så startade inte bilen. Motorvärmaren hade inte varit på, eftersom säkringen slagit från i stolpen. Ok. Nu börjar jag känna mig lite upprörd över det här !
 
Grannen, han med foxterriern, han har stolpen bredvid min, skulle precis åka iväg med sin bil, och erbjöd startkablar. Det funkade inte lika förbannat.   NÄHÄ !!! 
 
Ringde Pernilla och frågade om hon kunde hämta fåtöljen, messade fåtöljägaren, allt var ok. Gick upp till lägenheten med något raska och irriterade kliv. Hjärnan på högvarv . Nu har jag alltså köpt en ny motorvärmarkabel helt i onödan, för det visar sig att det inte alls är kabeljäveln det sitter i. GHAAAA
 
Nåja, efter att ha nött död på batteriet utan att bilen startat, var det ju bara att sätta i batteriladdaren och gå upp till lägenheten igen. Jag blir fanimig vansinnig på min plåtkompis !!!! Det är fullt tydligt att jag måste laxa upp MER pengar för att han ska bli nöjd!  Helvete!!!
 
Nåja. Pernilla hämtade fåtöljen och berättade att den var jävulskt skön att sitta/ligga i :)    Alltid något :)
 
Tog av mig prickiga klänningen och tog på mig promenadkläder, gick ut med hundarna på en timmes walkabout
Städade klart i lägenheten .... såg OS ... lagade god mat 
 
och vips är dagen slut. Nu ska jag ta ut hundarna, gå genom duschen och sedan krypa isäng. Jo just det. Mello ikväll var oerhört pinsamt dåligt. Har lyssnat på annan musik istället, och även sjungit karaoke :)  Det lät skitbra :)
 
Hoppas du haft en bra dag .... och att du fyllt den med värda grejer :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0