Förlåt!!!!!

I morse blev det lite stressigare än jag hade begrepp om. Jag fipplade på med att packa kartong, tomma förpackningar och glas, för jag skulle lix gå förbi med soporna på väg till bussen, tänkte det var lika bra att få bort de där förpackningarna åxå,. När jag stod i hallen med påsarna och skulle klä mig, såg jag att klockan var 05.06  Fasen, bussen kommer 05.08     Så snabbt har jag aldrig fått på mig överdragskläder mm., kutat nerför trapporna och ut på gården. När jag kom in på sopstationen insåg jag att jag inte hade tid att stå och sortera, så jag kastade sopppåsen i rätt binge, sen kastade jag bara in påsen med div. och tänkte att jag tar det där när jag kommer från jobbet. Eftersom jag slutar 9.45, bussen hemåt går 10.20 från stan och jag är hemma 10.55 så tänkte jag att det är nog knappt någon som hunnit vakna och varit in i soprummet då. 
 
Efter jobbet, pratade jag med kompis Eva i telefon, hela vägen hem i bussen, förbi parkeringen, in i bilen för att kolla hur långt den gått (verkstan ville veta) och upp i lägenheten. Glömde att titta in i soprummet för att sortera påsen jag kastade in i morse.  Tog på Molly mockakappan och tog ut hela högen lösa på gården för en pink. 
 
Nyss, när vi var ute på en lite längre promenad, jo hör och häpna - det är 15 grader, men nu har nog hundarna härdats lite eftersom det varit dryga 20 grader de senaste dagarna, så vi gick 3 km-rundan utan större problem. Nåja, det var inte DET jag skulle berätta. Det var att när vi kom tillbaka från promenaden, så kikade jag in i soprummet för att sortera upp påsen jag kastat in.  Då har någon av mina grannar redan gjort det. 
 
Förlåt! Det var inte meningen att någon annan skulle måsta sortera mina förpackningar!
 
Gissar att det var "spionen" . Han är uppe tidigt, och han brukar vara inne i sopstationen och kolla läget. 
 
EN morgon kvar att kliva upp 3.45  Det känns rätt ok att få sova lite längre på fredag :)  Det tycker hundarna åxå 
 
Nu ska jag börja knåpa ihop dagens middag. Det blir köttbullar m blomkålsmos, gräddsås och lingonsylt :)
 
Ha en Bra kväll! Det finns fortfarande tid att fylla dagen med värda grejer för den som inte gjort det hittills :)
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0