Fredagmorgon sista dagen i Januari

I morse sov jag 3 timmar längre än jag gjort tidigare i veckan :)  jag vaknade 6.45 och kände mig både pigg och glad. Det är skönt att känna så när man vaknar!
 
Står vid datorn och dricker kaffe ..... hundarna sover, i vanlig ordning. På kvällsrundan igår var det -20 och Molly var inte glad. Nu är det bara -10 :)
 
Idag ska jag dema på Handlarn i Skråmträsk. Det ska bli kul :) Tanken är att jag ska vara där mellan 12 och 17, så jag hoppas att det kommer in folk hela tiden ;)
 
Den här helgen kan väl inget gå fel? Jag menar, med fulladdat batteri SKA bilen tamigfan starta på söndag, så att jag kommer mig på ridhuset med hundarna !!!!   DET ser jag fram emot :)    Ser faktiskt fram emot att träffa på hon som jag tycker mest synd om, ni vet, som jag var ledsen och arg på häromkvällen .... eftersom vi bor dörr i dörr, så lär vi ju råka på varandra inom kort.  Har svårt att tro att hon kommer att le lika stort som hon brukar. JAG kommer definitivt inte att göra det i alla fall. Vi brukar ju småprata ibland, men nästa gång vi träffas, har jag helt andra frågor att ställa. 
 
Kaffet smakar fantastiskt förresten! Hämtade fram en ny paket när jag skulle koka..... och jag har väl typ 10 pkt kvar. Har alltså Bytt mig till alla paket kaffe jag har, och kommer inte att behöva köpa kaffe på ..... väldigt länge :)
 
Vet ni, i morgon är det februari. Redan!  Kom ihåg att fylla den här dagen med nåt värt, för hur gärna man än vill att det ska bli vår, så gäller det att njuta av Alla dagar fram tills dess åxå, annars spills en massa tid bort. 
 
Gomorron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0