Gallfeber

Undra varför det heter just Gallfeber, när ilska ska beskrivas :)
 
I alla fall, så tror jag att det var just gallfeber jag lockade fram hos ett gäng rabiata hundägare igårkväll. Jag deltar ju, som ni vet, i ett flertal hundforum, och där kan tålamodet verkligen sättas på prov. Det finns en grupp besserwissrar som alltid klankar ner på andra och deras sätt att jobba med sina hundar. De ifrågasätter precis ALLT, och är det någon stackare som ställer en fråga för att få hjälp, så ser den här gruppen till att den människan ska känna sig så tillplattad som möjligt. Riktigt tråkigt!  Igårkväll kände jag att måttet var rågat, då jag deltog i en tråd som handlade om en hund som är bortsprungen. Maken till att klanka ner på hundägaren, har jag aldrig varit med om. Till slut ifrågasatte jag varför den här gruppen alltid tycker likadant, när det är något negativt. Har de inga individuella åsikter, utan när den ena i gruppen börjar, så hakar de andra på och tycker exakt likadant. Det blir så pinsamt att det Alltid är så när de bestämt sig för att trycka ner någon stackare som de anser är dåliga på hund. 
 
Just hundvärlden är ofta extrem i det här fallet. Eller, är det kanske så inom kattvärlden åxå? Eller andra djur? Att det ska klankas så fruktansvärt på andra ägare?  Varför inte hjälpas åt  istället?   Men då kommer nästa bekymmer. En del spyr så mycket galla över den som väljer att köpa blandras, och därmed stödja den aveln. För att inte tala om ifall man köpt en fd gatuhund. Då är man både ansvarslös och dum i huvudet. 
 
Äh, gick ur det där forumet nu på morgonen. Känner att jag mest blir irriterad på gruppen besserwissrar, och det ger mindre att vara med då. Har tagit mycket skit där pga varifrån jag köpt mina hundar, men har varit med i många trådar mer eller mindre i syfte att ta andra i försvar när "gruppen" gått igång. Nu får det vara nog. 
 
Nä, klockan går, bäst att väcka hundarna och gå ut. Ha en bra dag !
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är väldigt mycket så i hästvärlden också. Kanske inte just för mig som bara rider en gång i veckan på ridskola men de som har egen häst/jobbar mycket med hästar och bloggar om det får tonvis med skit varenda dag. Man rider med fel bett, för långa tyglar, för korta tyglar, fel hjälm, man rider för löst, för hårt, hästen har fel skor, hästen är för ställd, inte nog ställd osvosv, det är oändligt, och finns det något man gör bra så klagar folk i alla fall.

2014-01-30 @ 07:53:31
URL: http://www.jennuslife.blogg.se
Postat av: Maria

Ja, och DET är nog det värsta .... att folk klagar och klankar, även om man gör nåt Bra!

2014-01-30 @ 13:28:15
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0