Inte idag heller !

Blev det som man tänkt alltså  .... fniss. 
 
Kom ner till bilen i morse, slet ur motorvärmarsladden som jag satte in igårkväll, in på höger sida ni vet, varmt och skönt i bilen, backa ut, gå runt, in i bilen, vrida på nyckeln. Nähäpp
 
Nämän. In igen ..... vänta på bussen. 05.58 går en buss. Kul, när man börjar 05.45? - NOT!  Nu hade jag, som vanligt TUR SOM EN TOK, för Jeanette, som jobbar natt i veckan och brukar sluta 6.45, när jag börjar (det måste ju alltid vara någon där, så vi lixom byter av varandra på bygget) hon jobbar idag och i morgon till 06.45, så hon lugnade mig när jag ringde i panik i morse. Phu! DET var skönt i alla fall, att hon slapp jobba över för att jag var sen. 
 
På jobbet gick det bra, förstörde väl inte alltför mycket hoppas jag .... fniss. När jag jobbar det här passet, och åker buss, så tar jag bussen hem som går 10.20 från stan. ca 10.28 är den på storvägen ca 500 m från jobbet. Med detta i åtanke höll jag koll på klockan när den började närma sig 10.20  Måste ju hinna byta om och gå, tar 5 minuter att gå ....  bara att räkna baklänges alltså. 
 
Nu är det såhär att vi har tre klockor på jobbet. Ingen visar samma tid. Jag hade hållit koll på den som visade mest fel av alla, och när jag insåg det, var det bara att lägga på ett kol. Dra ner vintermössan över skallen, på med skor, jacka, halsduk och vantar, sen börja SKENA ut mot storvägen. Ni vet hur det stramar i benhinnorna när man går snabbare än man egentligen KAN. Så kändes det. Jag gick allt va benen höll!  
 
När jag kom fram till storvägen, såg jag ju att det kom trafik i en lång kö från vänster, och jag som måste över vägen .... kollar till höger, och japp, där kommer bussen. Jag gjorde ett snabbt överslag - och SPRANG som, en dåre över vägen.   :)  Ingen blev irriterad, inte såpass att de kastade sig på tutan i alla fall :)    Som sagt, Tur som en Tok :)
 
Kom hem från jobbet, satte i batteriladdaren på min plåt ....... kompis.   Tog ut alla hundarna på en 30 minuters härlig promenad, hem, åt lite uppvärmd grönsakssoppa, fipplade lite, sen tog jag ut Kelly på en solorunda på isen i en timme. Helt underbart! 
 
Paddy fick en kortare solorunda inne i byn, Molly och Milo fick en stund ute på gården. Nu, vid 14-tiden, blev det helt makalöst vackert väder. Solen skiner så jag blir faktiskt bländad :)  Nu ska jag snart ta Molly och Milo en stund på isen, för de behöver röra sig de åxå, och nu är det SKÖNT ute :) I morse var det -24. Nu är det -9 och strålande sol. Underbart!
 
Då man stiger upp 03.45, så känns det som att en hel dag har gått, nu när klockan är 14.15, och ändå är halva dagen kvar :) :)   Känns stabilt just NU, men det finns mycket som hinner gå åt helvete innan det blir kväll, hahahahahaha. 
 
Ha en bra eftermiddag :)
 
Tjing så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0