Lördag 4 Januari

Igårkväll somnade jag i princip när jag la mig. Vet inte hur många timmar jag sov bort under dagen, men ett antal i alla fall. Somnade kring 23, väcktes kl 03 av att Paddy behövde ut. Då mådde jag spunk, kollade febern, 38.7   Vaknade kl 04 av att Paddy gnällde igen, men vet ni, då fanns det inte en chans att jag skulle orka, så jag sa åt honom att lägga sig igen, vilket han gjorde. Vaknade 9.45 med fullständigt sjöblöt säng, nej Paddy hade inte pinkat, jag hade svettats! Man hade kunnat tro att jag varit uppe i sömn och duschat, med pymmen på, för både pymmen och håret var genomblött. Kände mig feberfri när jag vaknade, men hade ändå 38.2. Annars brukar det ju vara så att man, när man är förkyld, TROR att man har feber, men termometern visar envist 37.3 Nåja, tempen är på nedgång och jag känner mig bättre. 
 
Jag har varit ute en kort runda med hundarna, och nu står jag och dricker kaffe. Ska gå och ta en dusch sedan, det behövs verkligen. 
 
Igår var jag verkligen ynklig. Tack till alla som tyckte synd om mig, det behövde jag :)
 
Idag ska jag ta det lugnt. Vila mycket, om än inte sova. Hoppas vara pigg nog att kunna åka på ridhuset och träna hund i morgon :)  
 
Nä, nu ska jag ta den där duschen. Känns säkert Ännu bättre efter den :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0