Lördag morgon

 
Sov länge även idag, fast inte lika länge som igår :)   Det räckte med strax före 9 idag. Jag har varit ute med hundarna och står nu och lyssnar på melodikrysset och dricker kaffe. Idag har jag en sjujävla tinnitus, vilket inte känns speciellt kul. Hoppas att jag med hjälp av musiken, lixom slutar höra den. Måste beställa tid på hörcentralen och få upp brusljudet på hörapparaten, för jag hör inte bruset längre. Måste även få upp själva volymen på apparaten även om det känns mindre viktigt. 
 
Idag ska jag ta bussen in till stan, ska gå på Björkis och köpa nya fleecesockar till smårumporna och Milo, Paddys hittade jag ju igår morse på ett bra ställe.  :)   När jag lix är i stan ska jag köpa såna där små tavelkrokar, samt ohålat skrivarpapper. Jag har en idé nämligen :) Jag ska tillverka lite fint att hänga på väggen ovanför soffan. Det har fått mogna fram, vad jag ska ha där, och nu har det mognat klart :)
 
Jag har det så himla fint, och Pernilla nämner det varje gång hon kommer hit - Gud så fint du har det mamma, säger hon :)   och det Har jag. Vilken enorm tur jag hade när jag fick tag på den här lägenheten, till det priset. Det är helt horribla priser på små lägenheter i och kring stan nu, Jag känner sån sjukt stor tacksamhet över det jag har, både lägenheten, jobbet,  barnen, hundarna.  Jag tänker på Det varje dag. Varje dag känner jag Glädje över det jag har, och dit jag har tagit mig. Varje dag är jag glad över att vara Jag :)
 
Nu ska jag riva runt här lite innan det är dags att ta bussen in till stan. Ha en sällsamt Härlig Lördag, och fyll dagen med nåt värt :)
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0