Sally

Nu känner jag att jag måste få skriva lite om Sally, ni vet, döva Sally. Hon flyttade ju till Luleå, till ett superhärligt ungt par. När vi träffades så att de skulle få möta Sally, så sa Krille: nu MåSTE vi köpa hund. Hon har klickertränat katterna så de är less. Hahahahahaha
 
Jag glömmer aldrig någonsin det där mötet. De gjorde ett stort intryck på mig. Jag vet att jag tänkte när jag åkte hem (Vi träffades i stan, uppe på campingen)  - om jag sett ett foto på dem innan, skulle jag kanske inte ens ha åkt för att träffa dem. Han - rakad skalle, tatuerad. Hon - alldeles för snygg för sitt eget bästa. Med detta brukar följa en alldeles hopplös attityd.   Men vet ni. De är helt underbara, de här unga människorna. 
 
Jag får hänga med dem på facebook. De uppdaterar ständigt om Sally, och vet ni, HON har det perfekt! 
 
Kring Jul fick hon en "liten" lillasyster, då Sofia och Krille skaffade valp. Hon heter Julia och är gigantisk. En blandras st Bernhard/Rottis. De blev bästa vänner, och Sally agerar duktig fostermamma :)
 
För nåt tag sedan, såg jag på Amigos Mios hemsida, en hund som heter Blanco. Han fanns i Spanien på hundshelter, och sökte hem. Jag fick en känsla ...... och skickade länken till Sofia. Igår kom de hem med honom till Luleå, så nu har Sally en "brorsa" åxå.   Nu har Sally hamnat i en flock, där hundsyskonen faktiskt gillar att busa, precis som hon. Mina älskade hundar må vara världens bästa hundar, men det där med att stoja och busa .... ingår lixom inte i deras favvosysselsättningar. Visst, de ställde upp ibland, och Paddy sprang ju gärna kapplöpning ... men inte det där bus-lek. Sally har det toppen, och det känns så himla Bra. Jag ska åka upp till Luleå och hälsa på dem, när Blanco fått bo in sig :)
 
Det är så skönt att veta att du har det bra Sally-gumman!
 
Efter jobbet var jag ute på gården med hundarna en sväng så de fick rasa av sig lite :)
Jo, Paddy var åxå med, men han var utanför bild och sprang :)
 
Har sovit en stund i soffan. Det är lite halvtungt att kliva upp 3.45 ändå.  Strax ska jag ut med hundarna en sväng igen, sen ska jag väl försöka veva ihop nåt att äta. 
 
Tjing så länge :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Sallys resa genom dig för att sedan hamna hos oss var nog menad. Jag behöver förmodligen inte förklara åt dig hur underbar Sally är.. jag tror du vet mycket väl. Men du ska veta att hon förgyller varje dag för oss. Att vakna med Sally bredvid, och möta hennes glada, nyvakna ansikte med busmun och bakåtfällda öron.. så kryper hon mot en och sträcker på sig.. rullar på rygg.. ylar lite.. ingen dag kan gå fel som har fått den början :)
Jag längtar också till du får träffa Blanco och se alla hundar tillsammans hos oss. Så får du se med egna ögon hur bra magkänsla du verkligen har :) <3

2014-02-14 @ 21:59:15
URL: http://sofijans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0