Snabbt och smidigt??

I morse blev det svettigt innan jag var på jobbet. Inte för att plåtkompisen trilskades, men jag hittade inte bilnycklarna när jag skulle iväg. Va fasen .... jag brukar alltid lägga nycklarna på en hylla i hallen, men de LÅG inte där. Ok .... försökte tänka samtidigt som jag vände upp och ner på hela lägenheten. Hann få upp lite puls då jag insåg att jag blir sen till jobbet om inte nycklarna kommer fram ÖGONABÖJ. De kom inte fram ändå. Då slog mig en tanke om att jag måste glömt kvar dem i bilen. - självklart måste det vara så. 
 
Tog trappen i några få kliv, joggade bort till bilen, slet ur motorvärmarsladden, upp med höger framdör, hiva mig in för att öppna förardörren, backa ut, slänga igen högerdörren, sprang runt bilen, kastade mig in ..... nä .... inte fanns det någon nyckel där inte. 
 
Ut, småsprang tillbaka, försökte springa i trappan utan att bli fullständigt genomsvettig .... upp med dörren, in i lgh ..... VAR FAN HAR JAG NYCKELN ???!!!!!
 
- host. 
- harkel
 
javisst ja .... jag hade ju varit så fin att jag tog handväska igår när jag åkte till Umeå. Det är sällan jag använder väska .... det är så sällan så jag hade hunnit glömma, att det var i väskan jag tryckte ner nyckeln när jag kom hem igårkväll. 
 
JÄRNET nerför trapporna, toksprang bort till bilen, in från höger, öppna förardörren, backa ut, kasta igen höger dörr, springa runt bilen, kastade mig in ..... Nu jävlar vill det till att du är med mig kompis, annars är jag rökt!
 
Min plåtkompis mullrade igång direkt :)
 
Efter jobbet svängde jag ner på stan. Min tanke var att köpa bläck till skrivaren. Tidigare har jag alltid beställt på nätet, men tänkte att jag slipper ju fraktavgiften om jag köper på stan .... hade varit in på Clas olsons sida och sett att de säljer bläck till min skrivare. 
 
Nu är det bara så att deras hemsida inte är helt uppdaterad. De har precis sålt ut det lagret.   Det var ju jädrigt snopet.   Det var bara att styra kosan hemåt igen. Utan bläckpatron. Han som hjälpte mig, visade dock några nya skrivare, med kampanjpris och allt. Jag blev faktiskt glad när Pernilla ringde från jobbet precis när han var inne på att visa den tredje skrivaren .... - jag måste ta det här samtalet, men tack för hjälpen, sa jag och tog samtalet :)
 
Nämän, då tar jag väl och beställer på nätet då. Som sagt ... jag vill ju få göra de där tavlorna som jag pratat om ett tag nu :)
 
Varit ute med hundarna, ätit lunch. Ska ta ut Paddy på solowalkabout, sen även Kelly. De andra sommarhundarna får väl vara inomhus och tryna :)
 
God lunch i alla fall :)
 
Tjing så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0