Torsdagen.

Jag har jobbat och varit ute med hundarna. Lite pissigt väder, slaskigt och halkigt. Varför kan det inte bara En gång för Alla, bli VINTER?! Till middag blev det nåt gott jag lagade i min nya supersöta ugnsform :)  Kokade rättikaskivor och broccoli, stekte fläskytterfilé. La ner allt i formen, pressade en vitlöksklyfta, kryddade med chili och pytsade över lite grädde. In i ugnen på 225 grader tills det såg lagom ut :)  Gud så gott !
 
I morgon är det jobb igen, och sen ledigt i tre dagar igen. Så himla många lediga dagar det varit!   Fast, känns bra att vara ledig snart, för nu i afton börjar det killa i halsen, jag fryser och hostar lite. Känns SÅDÄR kul! hoppas kunna mota det onda med glass som är över efter nyårsaftonens efterrätt. Hjälper inte DET så får jag ta till tyngre artilleri :)
 
Det här inlägget har tagit mig över en timme att skriva :)   Jag ser nämligen på film, vilket som ni vet, inte inträffar ofta. Jag sitter och kurar i morgonrock och tjocksockar och tittar på "Råttatouille" och tycker den är superbra :) Jag skriver en rad eller två när det blir paus :)
 
Jag har ju haft råttor, det kanske jag har berättat. Två stycken takråttor, stora, fina tama.  Jag har ju faktiskt haft en himlarns massa olika djur - hamster, katt, undulat, nymfparakit, häst, kalv, ökenråtta, marsvin, kanin, hönor,  tupp .... och hundar :)
 
Nu är filmen slut och jag ska ta ut hundarna och sen krypa isäng.
 
En Bra dag är slut. En dag som jag faktiskt fyllt med värda grejer :)   Jag gjorde nåt på jobbet som jag inte gjort förut, men jag klarade av det :)  Det blev jag jätteglad och stolt över :)
 
Gokväll 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0