Underbara dag!!!!!!

Å gud vilken underbar dag!  Det flöt på otroligt bra på jobbet, vädret har varit sådär magiskt vackert ...
 
Jag känner ..... Lycka.     Språkat med Hannah över facebook, de mår bättre nu och skulle precis gå ner och lägga sig i solstolarna när vi pratades vid ....   :)   Gott att höra att hon har det Bra :)
 
Aftonsrundan blev lite kortare än jag tänkt mig, beroende på att Molly och Paddy skrek av köldkramp i tassarna efter en kilometer, så det blev att värma tassar och ta sig hemåt. 
 
Men det var en härlig promenad, så länge den varade. Jag måste ner på stan och köpa nya fleecesockar till alla. De verkar ha omkommit i flytten nämligen. 
 
När jag kollar runt på facebook, och inte bara där heller egentligen, men jag slås av något som jag har svårt för: När man stoppar ner valpar och bäbisar i skålar, korgar och div. byttor för att det ska se gulligt ut. JAG HAR SÅ SVÅRT FÖR DET !  Kanske samma ådra i mig som har så svårt för buskis och annat "tillgjort" humoraktigt.   Jag är nog lite tråkig kanske. Fast, jag  är ju Stenbock, och har lite svårt att släppa loss, det kanske beror på Det :)
Har även lite svårt för när man drar på hundar människokläder, kepsar och solglasögon .....  Har inga problem med "nyttokläder" för hundarna, dvs täcken och tröjor gjorda för hundar, för att hålla dem varma .... men att spöka ut djur, bara för att det ska vara coolt eller gulligt? Nä .... där kommer den här torra tråkiga Stenbocken fram.   
 
Idag har jag fredag, för jag är ledig i morgon och på lördag :)  Mina Underbara chefer Pernilla och Mattias, såg nog att jag var sliten idag, och erbjöd mig att vara ledig i morgon :)  Då jobbar jag några timmar på Söndag istället :)  Nästa vecka börjar jag kl 8 igen, så jag behöver INTE kliva upp 3.45 nästa vecka :)   Även om det inte varit någon katastrof, det har faktiskt gått bra, men .... ok .... det har varit tufft. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med hundarna igen. 
 
Älskar när solen börjar komma fram på dagarna :)  Snacka om att det börjar spritta i benen! HOppas solen kommer fram i morgon åxå :) 
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0