Badväder

Var in på den här bloggen och kollade hur mycket jag badade förra sommaren :)   Jag tror jag doppade mig en enda gång då, jag simmade då inget. Jag har hittills i år badat mer än jag tidigare gjort någonsin :)
 
Igår kring 18 gick jag ner och simmade och plaskade en timme. Det var så magiskt skönt! Det blir nog repris i afton. Det är ju fantastiskt att bo såpass nära bryggan där man kan gå ner i vattnet. Jag går bara över gräsmattan, genom gångtunneln, över järnvägen, så är jag där. En minuts promenad, om ens det. 
 
Idag ska jag på loppis och försöka hitta nå kul grejer att ha på balkongen :)
 
Ha en bra dag hörru, och Du ..... Fyll den med nåt värt!
 
Gomorron

Klaga inte!!!!

Man får inte klaga på värmen. Det är inte fint. Man ska NJUTA av värmen. DET är fint. Det är FINT att må bra av värmen och slippa värk. Det är INTE fint att fysiskt må dåligt av värmen. 
 
Man får klaga på kyla, mycket snö, störtregn, ..... men inte värme. 
 
Varför är det så? 
 
Hur kan det komma sig att man respekterar de som inte tål kyla, och tycker att det är ok att klaga på kyla .... men man respekterar inte de som inte tål värme, utan då tycker man att det är FEL. 
 
Mycket märkligt, men mycket sant. 
 
Jag mår dåligt av värmen och började nästan gråta när jag hörde att det kommer en värmebölja nu. Jag tycker att vi haft konstant värmebölja i flera veckor nu, men nu blir det ännu värre. 
 
Tack och lov att det går över någon gång. Precis som sträng kyla och störtregn gör. 
 
:)

Varmt!!

Lördag eftermiddag. Varmt som skrutt! Varit nere på stan och hållit hundkurs, som vanligt på lördagar :) 

Klarblå himmel, 25 grader.... Det händer inte så mycket när den ekvationen råder.  Känner av ostadighet, så det är maxdos medicin som gäller. 

Ha en härlig lördagkväll!! :)4-årskalas :)

Idag firar jag att jag bloggat i 4 år. Ikväll, efter jobbet, ska jag läsa här i bloggen, minnas, skratta, förfäras .... Det har hänt så mycket tokigt och roligt genom åren, och det är kul att återuppleva minnene :)
 
Nu ska jag väcka hundarna och gå ut. Ha en Bra dag, och fyll den med nåt värt :)
 
Gomorron

Lördag 12/7

Ännu en varm dag. Nyss varit ute på morgonrundan med hundarna. 30 minuter i sakta mak blev det. 23 grader är det, och varmare blir det. Kl 12 är det hundgrupp nere på stan. 6 st anmälda. Det blir att leta skugga att träna i. Idag har jag tänkt jobba med rallylydnad. Ska strax äta frunch och lägga upp en plan för träningstimmen :)
 
Ha en bra dag och fyll den med nåt värt. Tänk på hundarna i värmen, och stoppa INTE in dem i bilen, och bind dem INTE ute i solen !!!
 
Gomorron

YIHAAAAA :)

Äntligen en dag med perfekt temperatur :)  16 grader på morgonrundan, och 17 grader nu. Har vi tur, blir det inte varmare än 20 grader idag :)
 
Åh, om alla dagar kunde vara såhär ! :)
 
Nu har jag gjort polisanmälan mot paret som betedde sig illa mot sin hund på hundkursen. Jag har därmed gjort vad jag kan. 
 
Gomorron

Å gud så varmt!

28  grader är minst 8 grader för varmt för mig och hundarna, men det visste ni redan :)   Det är ingen klagan, det är ett konstaterande. 
 
Jag konstaterar åxå att många väljer att gnälla, men när man ber dem lägga korten på bordet så att den det berör får veta, då tystnar de.  Att gnälla och snacka skit OM människor, det går bra .... men inte att stå för det. 
 
Dåligt. 
 
Tjing

Torsdag 3/7

Klockan är 8. Jag klev upp kl 7 och kokade kaffe, drack mina tre koppar, men kröp under täcket igen efter det. Det regnar och jag känner mig ostadig, så jag vilar en stund. 

Tåget körde förbi för en stund sedan... Tänk, jag älskar det ljudet :) 

I helgen blir det fullspäckat med hund :)
Berättar mer sen :) 

Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt! 
Gomorron! RSS 2.0