Sol ute, Sol inne :)

Underbara Lördag :)    Klarblå himmel och sol.   Har precis druckit mina tre koppar, så nu ska vi ut på en runda jag och hundarna. Tar med en påse torkade kycklinghjärtan så kan vi träna lite olika saker under promenaden åxå. Lite skogsagility möjligen :)
 
Ha en toppenfin dag, hoppas ni har det lika soligt som jag :)
 
Gomorron

Vad driver människan?

Jag jobbar ju mycket med hundar, och håller hundkurser. När det gäller hundar så gäller att motivera dem för att kunna lära dem. Precis samma princip som med oss människor alltså. 
 
Vad motiverar oss människor? 
 
En del verkar motiveras av att försöka sänka, trycka ner, sätta dit.    Torftigt liv det måste vara. 
 
 

Ho hooo :

Som ni ser så är bloggen inte lösenordsskyddad längre. Jag mailade abuse.se och frågade varför de lösenordsskyddat den, och det var för att den, ännu en gång var anmäld. De bad mig ändra ett inlägg jag gjorde den 10/12 2013 och plocka bort företagets namn. Mer behövde jag inte göra. Jag kunde använda ord som: fd arbetsgivare, bara inte namnet fanns med. 
 
Det fixade jag på en dryg minut, så nu är bloggen öppen återigen :)
 
Tjing så länge

Men VA??

NÄr jag för en stund sedan skulle logga in på den här bloggen .... så var den lösenordsskyddad igen. VARFÖR? Jag fick ju ett mail häromsistens att de inte hittat nåt som stred mot villkoren, så vad helvete är det NU då? Vad har jag skrivit den senaste veckan, som verkar trackaserande eller stötande??
 

Underbar midsommar !

Läs mer och se foton i min nya blogg :)

Närmar sig midsommar!

Lite kyligt i luften i år, om man jämför med förra årets temperaturer kring midsommar. Men, det är inte mycket mygg :)   Underbart promenadväder åxå, då varken jag eller hundarna riskerar att få värmeslag :)  Finns alltid nåt positivt med allting :)
 
Idag har jag tagit en underbar timmes promenad med hundarna vid vattnet, och nu ska jag åka ner på stan en sväng, handla lite medicin och hundmat. 
 
Ha en Bra dag, och fyll den med nåt värt! 
 

Härligt!

Ikväll har jag funderat kring det här med människors olika sidor. Läs mer i min nya blogg
mariatafvelin.bloggplatsen.se

Få se ....

Vad hette det där barnprogrammet som gick för typ 20 år sedan? .... sumpor.... och nånting .... eller var det .... fegskitar och anonyma .....    nä, simpor och grodfötter var det :)
 
Gokväll

Ärligt

Se min nya blogg

Helt underbar kväll !

Kom nyss in från kvällsrundan, och det må jag säga - Gu vilken underbar kväll !!!
 
I morgon är jag ledig, men jag ska åka iväg till jobbet en sväng ändå, fast inte för att jobba :)  Det är lite grejer inför tjejkvällen :)
 
Nä .... ska nog krypa isäng nu. Hoppas du haft en Bra dag, och att du fyllt den med värda grejer :)
 
 

Helt underbar kväll !

Kom nyss in från kvällsrundan, och det må jag säga - Gu vilken underbar kväll !!!
 
I morgon är jag ledig, men jag ska åka iväg till jobbet en sväng ändå, fast inte för att jobba :)  Det är lite grejer inför tjejkvällen :)
 
Nä .... ska nog krypa isäng nu. Hoppas du haft en Bra dag, och att du fyllt den med värda grejer :)
 
 

anonym ilska

Jag möter en del ilska i (anonyma) kommentarer jag får. Så länge du är anonym, tar jag dig absolut inte på allvar, och ser inte någon anledning till att överhuvudtaget bry mig så mycket om det du skriver :)  En människa som inte står för sina åsikter och uttalanden, ger jag inte ett vitten för :)
 
Torsdag börjar ticka mot kväll. Jag har helg och är ledig i morgon och på lördag.  Morgondagen bjuder på tjejkväll i lusthuset, och jag längtar :)
 
Nu blir det en härlig kvällspromenad med hundarna. Det har varit många moln på himlen, men solen har lyckats hitta vägar förbi dessa moln. Det är precis som livet självt - solen hittar alltid vägar förbi det onda :)
 
Ha en härlig kväll !

Torsdag 12/6

Under morgonpromenaden var det sol och alldeles perfekt temperatur. Nu har det dragit in lite moln. Torsdag innebär mycket jobb på kontoret. Det innebär åxå att jag gör helg :)
 
Ha en Härlig dag, och fyll den med nåt värt!
 

PS

Ärendet är avslutat hos blogg abuse nu. det FINNS inga inlägg i min 4-åriga blogg, där jag trackasserar eller hänger ut privatpersoner. 
 
Ds. 

Gjort Slut

Fick en kommentar, som jag faktiskt publicerade fastän den var anonym :)    
 
Svaret kommer här: 
Nja .... det känns faktiskt inte som att jag kommer att fortsätta skriva här. Jag har som kommit ifrån det där med att vara bygdsiljumsmaria. Jag trivs med att vara mariatafvelin :)
 
Du är varmt välkommen att hänga med i nya bloggen, jag är samma person där :)
 
Jag är Jag och kommer Alltid vara Samma Slags Person :) :)
 
mariatafvelin.bloggplatsen.se    är den nya adressen. Kika in vettja !

smart

Jag skrev så smart på min nya blogg nu ikväll, så ni  måste nog gå dit och kolla :)
mariatafvelin.bloggplatsen.se
 
:)

RSS 2.0