Vilodagen?

Klockan är snart 8 och jag står i mitt supersöta lilla kontor och dricker kaffe. En kopp till, sen är det dags att väcka hundarna och gå ut. Efter morgonpromenad blir det frukost, och sen koka en termos kaffe att ta med till Medle, där jag håller agilitykurs. När jag kommer hem därifrån, blir det en runda med hundarna igen, sen iväg på jobbet några timmar. Min meterolog i telefonen säger att det regnar nu. Jag kan inte se något regn, men eftersom telefonen säger det, så regnar det väl .... fniss.   Hoppas att det inte ska regna under kursen i alla fall. Många hundar är väldigt svårmotiverade i regn ... ja .... många hundägare åxå :)
 
Det börjar vara dags att göra höst i trädgården. Men jag fortsätter planera inför nästa säsong :)  Idag efter jobbet ska jag hämta ett balkongbord, sånt där man hänger över balkongräcket. Har bytt till mig det på facebook :)  Det ska jag använda nästa sommar, så det åker direkt ner i förrådet tills vidare :)
 
Nä ... det var allt för nu :)
 
Ha en bra söndag, fyll den med värda grejer, och ta positiva beslut :)
 
Gomorron

En måndag i September

Måndag morgon. Jag har haft en helt underbar helg! Varit i skogen med hundarna, kokat köttsoppa med Hannah, startat en ny vardagslydnadsgrupp mm. :)
 
Hundarna snusar och sover än ..... det är tyst .... tåget dunkade förbi nyss och jag blir fortfarande lite barnsligt glad av det ljudet. Ute är det dimma och 10 grader, men det torde klarna upp fram på dagen. Underbara höst! Hösten är nog snäppet bättre än andra årstider tror jag. 
 
Nä, nu ska jag väcka hundarna och gå ut. Ha en bra dag, ,och fyll den med nåt värt :)
 
Gomorron

RSS 2.0