En Tid att vara vaken, en tid att sova



Idag har jag promenerat i nästan två timmar sammanlagt, och det har inte regnat en enda droppe :) Det får man vara glad över :)
Visst är det rätt skönt när man kan ta en rask promenad utan att bli alldeles svettig! DET är skönt tycker jag. Har pratat med Hannah nu i afton. De har 40 grader i skuggan på Cypern, och det skulle jag INTE trivas med. Fy klösan så varmt.

Nu laddar jag för ögonoperationen i morrn. Ni kan aldrig ana hur mycket jag längtar efter den!!  Ska uppdatera ofta (fniss.... det gör jag ju alltid) så ni får höra hur det går.

Jag har fått kallelse till mammografi !! :/  ... jiises....  klart jag ska gå... men.... ååhh.... det sägs göra ont...  nåja... måste ringa och byta tid i alla fall... har fått tid en måndag, och då jobbar jag så jag ska byta till en annan dag.

Nu ska jag tända lite ljus och njuta en stund över hur mysigt det är när det blivit lite mörkare ute...  fast jag ska inte njuta så länge, för sen ska jag isäng :)    vill somna fort så det blir tisdag snabbt ... operation ni vet :) :)

Sov gott när ni lägger er...
Gonatt

Kommentarer
Postat av: Dannielle

Vacker jycke! Kanon kommentarer du lämnar på "kamphundsbloggen" förresten!

2010-08-29 @ 18:57:13
URL: http://rexmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0