Sol ute, sol inne

Igår efter jobbet, gick jag bara hem och bytte kläder, tog hundarna och knallade iväg till Pernilla och Nils. Där befann sig åxå Hannah och Lukas, för vi skulle fira Hannahs 19-årsdag :)

Till förrätt hade Pernilla bakat sanslöst gott bröd, som jag faktiskt tog flera bitar av. När åt jag bröd sist? Det var nästan två år sen :)   Till det tsaziki och en god fördrink. Till varmrätt blev det köttfärspaj och sallad. Efterrätt var för mig pannacotta och cheescake till de andra. GUUU va gott det var alltihop!! Sen blev det nån rom och cola och nån cider. Kring 22 gick jag hem och fick sällskap av Hannah som skulle hämta några täcken hemma hos mig. Vi knölade ner täcken och kuddar i min vandrarryggsäck, sen lånade hon min cykel och cyklade tillbaka :)

Jag vaknade av att telefonen ringde kl 9 i morse. Det var Pernilla som undrade om jag var på väg ut och gå. Nja.. inte sådär rakt av... fniss.... Hon tog på sig löparskorna och sprang en sväng, medans jag kokade kaffe, drack kaffe, och SEN gick en runda med hundarna. Jag gick så de fick springa lösa en halvtimme. Nu hemma igen, ska tvätta och städa idag. SAMT fixa ihop ett pass till morgondagens core-plus.

Det verkar bli bra väder idag. Lagom varmt och sol. Härligt.
Njut av dagen och fyll den med nåt värt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0