Dagen idag.....



Det har varit alldeles fantastiskt väder idag :)  3x40 minuters promenader har det blivit, för det är den tid det tar att gå "rundan". Den rundan jag förut (och äntligen igen) gick morgon och kväll, men inte har vågat nu på två månader, pga rädsla för orm. Nu har jag börjat gå där igen, och GUUUUD så härligt det är :) :)  Grusvägen till slalombacken, skoterleden till Martinsons, asfaltsvägen mellan martinsons och 4:an :)    På några ställen lägger jag in lydnadsmoment av olika slag... det är helt fantastiskt. :)

Efter morgonrundan tog jag ut Kelly och tränade henne i lydnad och moves. Vi flyttade till ICA-parkeringen för att öka störningarna... men det bekom henne inte... som vanligt :)   Sen åkte jag och Molly iväg och plockade ner hästhagarna. Molly hade en härlig dag :)

Sen hem och ut på rundan igen. Solen sken och det var snudd på för varmt faktiskt. Hundarna sprang inte alltför vansinnigt...  :)    Hem och ner i tvättstugan... samt ut på gården med grannens högtryckstvätt för att tvätta upp rumsmattan. En ryamatta gömmer både det ena och det andra... och efter att Ziggy bott här... så fanns både nr 1 och nr 2. Mattan har legat nere i källaren sen dess i avvaktan på tvätt.. och idag blev det av :)  Nu ligger den därute på tork :)

Efter mattvätt och lite mat så blev det en runda till med hundarna.   Sen blev det film för mig .. vilket händer nära nog aldrig... men 4:an visade en film kl 17 .. passade perfekt :)

Efter det har jag inte gjort så mycket mer... ja, varit ner i tvättstugan en vända... Hundarna sover.. ska snart väcka dem för kvällsrundan, men då går jag inte 40-minuters-svängen, utan bara "dit ner" ... ca 20 minuter :)

Hörrni.. uppfattar ni mig som Dryg? Besserwisser? Stöddig?   Gör ni det? 

En del gör säkert det... de som inte känner mig...   De som känner mig VET att jag inte är det.  Kan jag uppfattas som burdus?  - ja, säkert.  Kan jag uppfattas som kaxig?  - Kanske...   möjligen för att jag inte köper skitsnack, och alltid säger vad jag tycker.  Jag försöker vara diplomatisk, dvs inte låta alltför brysk när andra hör på, utav hänsyn till den det berör... men jag kan nog låta lite barsk när det gäller områden där jag vet vad jag pratar om. Jag viker inte ner mig när jag KAN saken som diskuteras, och jag diskuterar GÄRNA om saker som ligger mig nära hjärtat..... Barn och Hundar, beteende, känslor mm.

Man kan tjäna på att vara ödmjuk... och det är jag åxå, i de fall där man tjänar på det :) :)  men som sagt, jag köper ALDRIG skitsnack eller jidder... bara så ni vet.   Jag är ingen som stryker medhårs bara för att jag inte vågar stryka mothårs.... om vi säger så.   Men jag är absolut inte okänslig eller tvär...   :) :)

NÄ.. nu ska jag ta ut hundarna på sista pinkrundan...sen vill de nog krypa isäng... det ser ut som att de fått sitt för idag :) 

Hoppas ni gjort bra val idag, och att ni fyllt dagen med nåt värt

Gokväll

Kommentarer
Postat av: cilla

Det är ju inte utan att jag funderar vad som hänt?! I mina ögon har du aldrig varit burdus lr kaxig utan en erson som lyssnar och ger kloka råd och försöker ge lösningar på det du kan hjälpa till med!! Om det är någon som betraktar dig som du skrivit i inlägget så har de helt enkelt inte tagit sig tiden att lära känna dig!!

Kramiz

2011-08-30 @ 01:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0