Hjälp, Min Molly har blivit senil !!!



Molly... lilla gulliga Molly. Jag är rädd att hon blivit senil. För en timme sen pinkade hon inne.... och efter 10 minuter hade hon glömt att hon pinkade inne, så hon pinkade inne en gång till!!!  Fniss..... ja... jag fnissade inte just DÅ så himla mycket.... men man kan inte göra annat när man tittar på hennes underbara underbett, och hennes charmiga lilla svansstump... och hennes goa attityd. Nu är jag på väg isäng, händerna luktar Klorin, sovrummet luktar fortfarande lite svagt av vom-pinnarna som hundarna fick att tugga på förut idag.

Ser ut att ska bli kallare igen. Visst fasen räcker det nu!! Har ju varit så himla skönt de senaste dagarna, att kunna ta de här timmespromenaderna utan att hundarna frusit arslet av sig. Tur att tiden går fort. Snart är det vår :)

I morrn är jag ledig. Då ska jag och Pernilla ta en promenad med hundarna, det blir nog milen om det inte är för kallt. Sen blir det att fortsätta träningen inomhus, klickar fotgående och lite annat smått och gått för tillfället. Gud va jag längtar till sommaren då man kan vara ute heldagars och träna.

Nä, nu släcker vi lamporna och stänger ner för ikväll.

Gonatt

Kommentarer
Postat av: Fanny

Nämen, lilla Molly. Jag har flera vänner vars hundar har urinvägsinfektion just nu. Kanske kan vara värt att kolla upp om det fortsätter...

2011-01-03 @ 23:33:56
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Nämen lilla Molly! Jag har flera vänner vars hundar just fått urinvägsinfektion. Kanske kan va värt att kolla upp om det fortsätter...

2011-01-03 @ 23:35:37
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Ojdå, blev visst två för det blev nåt fel när jag skrev den första... :-O

2011-01-03 @ 23:36:44
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0