Underbart härlig dag.



Det var tämligen grått i morse.. och jag klädde mig ordentligt innan jag åkte in till stan och ögonmottagningen. När jag kom fram till stan var det 20 grader och sol. Gissa om jag var för mycket klädd!  Det Var inget nytt läckage i ögat... men sjukdomen är sån att synen försämras och fältet med synbortfall har blivit större. Inget man kan göra nåt åt. Lite bedrövad kände jag mig när jag vände hemåt. Tankarna kommer ju: Tänk om jag får det på andra ögat åxå. Men.. nu är det ju så att jag inte HAR det på andra ögat åxå, så de tankarna måste jag begrava så  länge.

När jag kom hem tog jag ut hundarna på en timmes promenad. Härligt :)  Gick till slalombacken, Molly och Kelly lösa hela vägen, och Paddy släppte jag däruppe... där han inte kan äta någons kompost odyl. :) Han NJUTER av att springa och bli jagad av de andra, det ser man så tydligt. Det är helt underbart att se :)

NÄr jag kom hem från promenaden åt jag lite snabbt, sen iväg på festkomitténs möte där vi slipar inför midsommarfirandet. När vi hållit på ca en timme ringde Pernilla och frågade om vi inte kunde sticka ut och rida en sväng. Sagt och gjort, efter mötet blev det hem och byta om, sen blev det en timmes ridtur. SÅÅÅ rogivande och härligt ! En sån enorm lyckokänsla! Vi skulle bara haft en häst till, och Hannah med på ridturen, så skulle det vara komplett :)

Nu har jag varit ute med hundarna på sista svängen för kvällen. De har kurat ihop sig i sängen. Ska strax göra mig klar och krypa ner jag åxå... vill bara vara uppe en liten stund till och njuta av det som är kvar av dagen. Det är helt vindsilla... sjön ligger spegelblank... himlen har en så vacker färg ... vill lixom suga in det ett tag innan jag lägger mig.  Livet är verkligen en Gåva. En Gåva! Rätt häftigt att man kan få en så exklusiv gåva... måtte man alltid ha vett om att upskatta den... och att fylla dagarna med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0