Varmt så man kläcks



Fast... oj... det var visst så att när det är 30 grader PLUS så får man inte klaga... men när det är 30 grader MINUS får man klaga... Men vem i hela friden har bestämt nåt så urbota korkat??  Jag gissar att det är FLER som far illa när det är 30 grader PLUS. Både människor och djur. Själv hör jag i alla fall till kategorin som far illa när det är såhär varmt, och Ja.... JA.. jag HAR rätt att uttrycka min ovilja mot den här extrema värmen. Jag fattar lixom inte grejjen att man inte skulle få klaga när det är såhär varmt? Varför? VAD är det som säger att man inte "får".. man ska lixom lida i det tysta, må illa men le, inte kunna göra nåt men vara glad, plågas av värmen men njuta???

På vintern däremot, då får man klaga över kyla och elpris, snö och oplogade vägar. VAR finns logiken??

Jag skäms inte ett dugg över att jag klagar över en sån här värme. Varför skulle jag? Jag mår inte så bra av den och ser helst att den ger vika. Nu behöver ni värmeälskare inte gå i taket, för vädergudarna har ännu inte en enda gång lyssnat på mina böner, så försvinner värmen så är det nog inte för att JAG bett om det. SÅ mycket får ni inte tro om mig.

Nåja.... Det ser ju tack och lov ut att ska svalna något till veckan. Nu påstår jag INTE, märk väl INTE att jag vill ha 5 plusgrader och regn resten av sommaren... Bara svalare än det är nu. Så.. då var DET utrett.

Idag har det inte blivit långa promenader... gick ner till båtkajen för att hundarna skulle få bada.. men de var inte alltför sugna att simma, även om det var varmt :)



Grabbarna doppade fötterna... sen blev det inte så mycket mer.

Till lunch sill, till middag lax..... och nu är dagen slut. Dags att gå ut med hundarna, sen krypa isäng och försöka sova i värmen.

Gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0