Vilken underbar dag!



Nä, Milo och Hannah har inte varit här... bilden är sen i lördags.

Den här dagen har varit super. Flera längre promenader med hundarna, sol men inte för varmt. Kanon helt enkelt. Annica kom hit och åt sin lunch, och när hon åkte iväg så bytte jag om, promenerade bort till hästarna och tog en lång ridtur. Det var magiskt... fast gjorde ont i ljumsken. Jag sträckte mig nämligen när jag skulle hiva  mig upp. Tänkte prova min smidighet.. fastän jag VET att jag inte är så särskilt smidig....  och hästen är typ en decimeter högre än hästen jag hade för några år sen..... så, när jag började hamna i axelhöjd med foten (ok. lite överdrivet) så sträckte jag mig. Jahapp... bara att leda fram hästen till en stubbe, hoppa upp på den för vidare transport upp på hästryggen.  Sen var allting kanon :)  Jag red bort till Högliden, vände där, red sen förbi storsand så jag kom fram hos tant Elna... sen hem. 

När jag promenerat hem (japp, vartenda steg gjorde ont) bytte jag om och gick sen en 45 minuters runda med hundarna. Det var nog tur att jag gick direkt, för sen när jag stelnat till lite, så blev det inte direkt bättre i ljumsken. Ska snart ställa mig i duschen... ska gå ut med hundarna en sväng först. En varm lång dusch med lite stretch kanske gör susen.... har inget liniment hemma... annars hade nog det varit bra åxå. Nåja... hoppas på bättring till i morgon. 

I morgon ska jag förresten in på ögon. Jag mailade ögonmottagningen idag, för det har nog blivit ett läckage i ögat igen...  hon ringde i afton och jag fick en tid i morgon. Jävla skit.. typ.  Hoppas läckaget stoppar av sig själv.

Nä, nu ska jag gå ut med hundarna, sen duscha. Blev inget spring tillsammans för mig ikväll... hoppas verkligen jag kan springa på torsdag. Men det borde väl vara bra då kan man tycka.

Hoppas ni alla haft en bra dag och att ni försökt tänka till och fyllt den med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0