Yipppikayyyhooooowwwww :)

Då var onsdagen slut. Den började med kaffe (japp, med grädde i :)  )  sen en dryg timmes promenad med hundarna och Pernilla. Vi gick upp till Bergtäkten...  rätt bra tempo i promenaden.. och det är BARA uppför ... ja, förutom när man vänder däruppe... då är det nerför hem :) :)   Pernilla är inte nådig i sitt tempo.... men... kul med hennes sällskap :)

Jag har småstädat lite idag... dammsugat och fipplat lite... sen kontaktade jag Karin, chef på Westmans café. Japp, på måndag börjar jag där och ska vara där en månad, sen får vi se. Det ska bli sååå himla kul och jag är HUUUUR glad som helst. Jisses va roligt !!!!! :)

En promenad runt byn blev det på eftermiddagen, och snart ska jag ut på kvällsrundan med jyckarna. Man kan ju tycka att jag är ute såpass mycket med hundarna att det inte ska förekomma nåt pissande inne.. ja inte skitande heller för den delen... men Ziggy.... han pissar och skiter, både ute och inne. Tv-möbeln är helt förstörd...   fattar inte....

Nåja...  den här härliga onsdagen är slut... i morgon är det torsdag, och då kommer Hannah hit :)  Hon ska sova över tills på fredag. Härligt :)  Vi ska nog ut på en ridtur i morgon kväll, efter att festkommitén träffats och risat midsommarstången :)  Det blev ju bra väder såhär på kvällningen, hoppas det håller i sig.

Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag har haft :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0