Jävla idiot

Jag hoppas att den människa läser min blogg, som postat brev till mig, som handlar om en annan människa här i bygdsiljum. Hur är du funtad? Hur kan någon vuxen människa (utgår ändå från att det är en vuxen... kanske är för mycket att utgå ifrån) bete sig på det sättet?

Bakgrunden är att jag idag på posten fick ett brev. Adresserat till mig, fönsterkuvert och allt... och innehållet fick mig att totalt flippa ur. Brevet innehöll grova anklagelser gentemot en annan människa, en ung kvinna här i bygdsiljum. VEM i helvetet tar sig friheten att sprida dessa anklagelser?? Vi 'är flera som fått detta brev. VARFÖR?? För att förstöra för kvinnan i fråga? För att delge oss andra?? Hon är knappast en fara för någon annan, hon vanvårdar inte djur, hon är hur bra som helst!

Jag finner inte ord för att beskriva den avsky jag känner gentemot den som skrivit. Jag kommer ALDRIG att tolerera skitsnack, ALDRIG att hjälpa till att bedriva häxjakt, ALDRIG att bete mig på det låga sätt som brevskrivaren hoppas. Tvi vale för dig brevskrivare. SKÄMMES TAMMEFAN !!!!!!

Kommentarer
Postat av: Åsa Gusafsson

Önskar verkligen att ni får ta i rätt person som skrivit breven.

2011-03-10 @ 16:20:33
Postat av: Maria

Men såå fruktansvärt!!! Det är ju helt vansinnigt att någon kan ta sig friheten att förtala en annan människa på detta sätt! Usch, det finns inga ord.

Jag tycker att du ska anmäla detta till polisen. Det handlar om förtal vilket är brottsligt. Personen som skrivit brevet kan inte själv vara frisk.

För övrigt så hoppas jag att personen åker fast.

Kram Maria

2011-03-10 @ 21:15:06
URL: http://tjarve.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0