Blask

Vaknade inte förrän 8.30 i morse....   så jag hann inte till mammafikat :)   Jag såg nämligen på Facebook igår att Tina bjöd in till mamma-fika hos sig kl 9 i morse... jag frågade henne om det även gäller om man är mamma till en på 19 och en på 21 år, och det gjorde det :)     men... som sagt... jag hade nyss vaknat då. Tänk... när barna är vuxna är det ju slut på det där att bli väckt vid 5-snåret varje morgon ... nästan så man glömt hur det kändes.

Nåja, jag gick upp, tänkte börja med tre koppar kaffe, för hundarna verkade inte ha alltför bråttom att kliva upp, och inget väder för att sitta på balkongen Efter promenaden heller....   MEN..... fan... jag glömde ju köpa kaffe igår !!! Fanns typ två strukna mått.... försökte koka på det, men det blev ju genomskinligare än te. Det blev att ta morgonpromenaden med hundarna och sen iväg på affären för att köpa ett paket. NU har jag fått mig ett par koppar ordentligt kaffe så nu känns allt i sin ordning igen...... åtminstone vad gäller kaffet.

Nu ska jag äta frukost/lunch, sen ska jag ut och lägga spår. Paddy ska få ett längre spår, och lilla Molly ska definitivt få ett svårare, så det blir någon utmaning. Sen blir det ett lydnadspass med Kelly ... ifall jag är på benen... känner mig svajig... men... planerar för det i alla fall. 

Nu mat.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0