Åhej vad det går



Ja... dagen har fortsatt i samma rasande tempo som den började. Skillnaden från morgonen är att resten av dagen har varit i full sol :)

Dagen idag har jag fyllt med träningar med hundarna var för sig, promenad runt byn, extended version=en timme, plus en utflykt upp till slalombacken där Paddy fick göra det han älskar mest: springa.

Idag fick jag mail om att tävlingslydnadskursen är inställd pga för få anmälda.... känns inte kul, men i vår hoppas jag att den blir av. Kanske är någon mening med att det inte blir just nu, eftersom ekonomin är minst sagt ansträngd då jag haft självrisk x 2 hos veterinären= 5000 kr på tre månader... och det är inte min ekonomi gjord för.

Nu håller det på att vara dags för kvällspinket för hundarna, och sängen för mig. Det hjälper visst inte att sova till halv 9... förvisso vaknade jag flera timmar före... men ändå.  Nä.. en hel natts sömn, då räcker nog 8 timmar... Tänk... när man var några år yngre och barnen var små... då var man oerhört nöjd om man fick sova 5 timmar totalt... och det var inte sådär överdrivet ofta man fick det... men DÅ orkade man. Ska väl inte säga att åldern spökar, men nuförtiden är det segt att klara sig på 5 timmar per dygn i längden. Nåja... NÅT ska det väl ge att bli äldre... och att få sova fler timmar per natt är väl EN av förmånerna man jobbat ihop till, eller hur?

Pappa dog för snart 20 år sedan.... han var 51 år. JAg tyckte att han var hyfsat gammal när han dog. Men då var jag iofs bara 25 ... men jag tyckte nog att han hunnit göra ungefär det man behöver.... vafasen... om 6 år är JAG 51.. och jag tror KNAPPAST att jag hunnit göra allt jag behöver...   fniss... tänka sig... vad man ändrar åsikt och vishet.. ju äldre man blir :)

nä... nu ska jag gå ut med hundarna, och sen krypa isäng. I morrn är det torsdag... hoppas på uppehållsväder.
Hoppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt

Gokväll

Kommentarer
Postat av: malin

Jag längtar väldigt mycket tills man får sova igen. Våra barn turas om att vakna så får man sova 5 timmar i sträck nån gång så är man ganska utvilad :-)

2011-09-28 @ 22:11:29
Postat av: Maria

Jo jag förstår det Malin.... men om x antal år får du sova :) :)

2011-09-29 @ 09:26:45
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0