Skaffat fler goda vänner!



Klockan är strax efter 21 och jag är helt slut.  Dagen började tidigt, då vi hade tid kl 9.15 med Molly på djursjukhuset i Luleå. Eftersom det är 20 mil att köra så drog vi iväg strax efter halv 7. Pernilla och Hannah följde med, så även Kelly och Paddy :)

Det gick superbra hos veterinären :)  Hon skrev ut ett medicinskt schampo och kortison till Molly. Kelly tyckte hon att man kunde avvakta med... fortsätta med leverdiet-fodret, men i övrigt ge det mer tid. Hennes kropp tog ordentligt med stryk av ormbettet.... men i nuläge tyckte hon att det räcker med dietfoder och fortsatt kontroll :) :) :)

Efter besöket på djursjukhuset blev det några timmar på stan med Pernilla och Hannah. Vi hann både äta lunch och dra en fika innan det var dags att åka hemöver. På hemvägen stannade vi tvärt hos min storebror och hämtade upp de gula kantareller han plockat åt sin kära syster :) :) Tack storebror :) :)

Då jag kom hem blev det en promenad med hundarna, som mest legat i bilen hela dagen... men... tänk... de gnäller inte en endaste minut. De är så otroligt lätta att ha göra med. Efter promenaden har jag haft fullt upp med att ta hand om kantarellerna... och nu ska jag bara ut med hundarna, sen är det läggdags här.

Jag vill avsluta dagen med att tacka de som skickat en varm tanke och hållit tummarna för oss idag.... Tack allihopa, och ett särskilt tack till min lillebror!! TACK Rolle... Det värmer otroligt mycket!!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Fanny

Vilken tur att veterinären hade lugnande besked! :)

2011-09-20 @ 00:02:43
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0