Lördag.

Lördag är dagen idag. Började som vanligt med en kort runda, tre koppar kaffe ..... allt det här kan ni vid det här laget :)  Så även hundarna, som lixom lärt sig den vardagliga lunken :) :)
 
Efter mina tre koppar kaffe så blir det promenad, och det VET hundarna :) :)   Idag blev det en 45 minuters runt byn. Härligt väder, inte alltför varmt, inte allför fuktigt .... utan .... skönt :)
 
Väl hemma blev det lite småstök, sedan dusch och iväg på jobbet. Tänk .... jag har ROLIGT på jobbet ... VARENDA DAG :) :) :) :)    Jag är så lyckligt lottad !!!
 
Efter en superrolig dag på jobbet gick jag en kort sväng med hundarna. Jag brukar ju gå en 45 minuters runda efter jobbet .... men vet ni ... jag orkade inte. Jag var ute i 20 minuter, och det fick räcka. Har jag dåligt samvete? - Nej, inte ett smack :)   Jag tror inte för ett ögonblick att hundarna mår dåligt av det :)
 
Nu har jag kollat på OS och skålat med alla som tagit guld :) :)   Nu är det dags att ta ut hundarna och krypa isäng. I morgon är en ny dag, en ny dag på bästa och roligaste jobbet :) :)
 
HOppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt.
Gokväll
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0