Ropa Hej?

Det sägs ju att man inte ska ropa hej innan man kommit över ån ... men man ska väl heller inte bryta ihop och tro att man ska drunkna, innan man ens börjat gå över ....

Idag fyller min lilla Pernilla 23 år. Jag ska in till stan så vi kan gå ut och fika. Så ser planen ut. Planen i original var att jag skulle åka in tidigt till stan, så att vi kunde stå utanför kyrkan när min kompis Annicas dotter Stina kommer ut och viftar med studentmössan ... men den planen sprack. Att stå utanför kyrkan tillsammans med en babiljard människor, i det LIV det innebär .... DET fixar jag inte idag ...     Så jag får ropa HEJ och GRATTIS till Stina, såhär på håll ....  Bra Jobbat Stina, och Grattis till Studenten!

Strax dags för morgonrunda med hundarna. De har varit ute på gården och pinkat en skvätt, så efter kaffet tar vi en promenad allihop. Sen är det bara att hålla tummarna för att det blir en stabil dag. Som sagt, ropar väl inte Hej, men bryter inte ihop innan det är ett faktum att det går åt helvete.

Gomorron :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0