Hundar, hundar och ... hundar :)

Den här dagen var lite sådär hurvig.... kall lixom... fastän det inte varit så många minusgrader. Det var grått på morgonpromenaden...

Frampå dagen klarnade det upp och blev sol, så mittpådagenrundan på skoterleden blev en särdeles härlig promenad :) Paddy tycker ff att det är lite drygt att måsta gå i koppel.... och ja, jag släppte honom en bit bort mot lappsjöudden.... för jag tyckte synd om honom.... fniss.... Efter promenad blev det träning med hundarna, lunch med kompis Annica, och ytterligare kort promenad med hundarna.  

På eftermiddagen har jag varit iväg på ett äldreboende och följt en hund som är utbildad besökshund, som jag skrivit om tidigare i Mellanbygd, då hunden, tillsammans med ett gäng andra, gick sin utbildning till just besökshund. Det var kul att följa upp den utbildningen, och se hunden in action :)

Efter artikeluppsök, ut med hundarna för: sökeftergodisisnöhögen, samt lite allmänt hushållsarbete, så var det dags för Zumba i burträsk. Det var endast 4 st. inklusive mig själv ikväll.... både beroende på sjukdom, sportlov och sen vet jag inte :)  Men vi som var där hade kul i alla fall :)

NU är det dags för kvällspink, både för hundarna och mig. I morrn ska jag befinna mig på Mellanbygdens Ridhus i Flarken kl 10, för då ska Molly och jag få den lektion i rallylydnad som de andra fick förra söndagen, där jag inte kunde vara med för att jag inte hade någon bil. Jättekanonsuperbraochsnällt av instruktören att ha en privatlektion med Mig för att Jag och Molly inte kunde vara med på första kurstillfället.

Nu är det dags att göra kväll här :)    Och... jo... det FINNS saker att berätta .... som kommer senare :) :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Cilla

Jasså, något att berätta??! Vad kan det vara?! Jättenyfiken blir man ju! Kram på dig!

2012-03-07 @ 22:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0