Japp, idag drog det igång :)



Bilden är från förra sommaren, men stället är detsamma ... mitt nya jobb :) :) Westmans :) :)

OJ va skoj att komma igång, även om det är minst sagt en mjukstart, med arbetsträning den här första månaden. Det här kommer att bli hur kul och bra som helst, det känner jag :)

Idag har det varit toppenväder. Redan på morgonpromenaden var det suveränt... sol .. härliga vindar. Efter min jobbtimme så drog jag iväg på flygplatsen där Hannah och Pernilla jobbar, för att möta upp Hannah. Jag åt lunch där åxå :)   När jag kom hem tog jag hundarna på promenad. Vi gick upp till backen så att de fick rejsa lite .. ja, inte Paddy, för det finns alltför många högdräktiga älgar i området ... vill inte direkt stressa dem i sken.

En arbetskompis till en vän verkar ska köpa min båt!! Perfekt, det reder upp sig även den här gången verkar det som :)

Hoppas på bra väder även i morgon ... men Nu ska jag börja varva ner faktiskt. Om en stund ska jag ut med hundarna, sen blir det nog inte mycket så mycket mer före det är dags att koja .  Fasen ... vi är snart i slutet av Maj . Hur och när hände Det?  Nu börjar det grönska här... snön är snart helt borta .. nu gäller det att lixom hänga med, för det är såhär i början på sommaren (känns konstigt att säga början på sommaren, när det varit vinter fram tills igår typ) ... nåja .. det är såhär i början på sommarsäsongen, som det är allra vackrast. Ingen mygg heller ... det är åxå positivt. Jag har sovit med sovrumsfönstret öppet några nätter nu, för det känns varmt i lägenheten .. fast i morse var det minusgrader och lite kyligt . Nåja, det hörde jag inte för jag sov med öronproppar .. fniss ... dammluckorna är öppna, så det inte bara Brusar, det dånar.

Nä, nu ska jag ta och gå ut med hundarna ...  hoppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag har slutat sova med fönstret öppet. Blir så igentäppt av all pollen som finns. Jobbigt att sova då.

2012-05-22 @ 07:10:16
URL: http://nyaylva.wordpress.com
Postat av: Marie

Hej, tusen tack för din fina kommentar på bloggen och så underbart att du trivs på ditt nya jobb, det ser helt fantastiskt ut...Kram

2012-05-22 @ 18:14:21
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0