Dr Jekyll and mister Hyde

Fredag. Fredag kväll till och med. En innehållsrik och rolig dag på jobbet är slut. Om vi backar tillbaka till fredag morgon, så startade den med kaffe och en timmes promenad på elljusspåret med vovvarna.
 
Paddy är inte ens rolig att ha på koppelpromenader längre. Endera är han understimulerad, vilket är mycket troligt, eller så är det för att han har ett foder med majs i, som gör att han är så speedad .... i vilket fall som helst så känns det inte kul. Får tackla problemet från flera håll ....   Ok, jag vet att det finns mycket älg kring slalombacken, men det har det funnits tidigare åxå .... men såhär?
 
Det finns mycket jag skulle kunna skriva som inte är positivt just nu, men jag väljer att inte prata om det. Möjligen tar jag upp det framöver, vi får se.
 
I morgon Lördag ska jag, Pernilla och Hannah, Mattias och Robert, tillsammans med storebror och hans fru, åka till Bjursele för att hälsa på Tina och JOnte. Det ska bli kul. Vi ska äta tillsammans, och umgås lite. Vi är världssämst på att umgås, det är så sanslöst sällan, så det ska bli kul :)
 
det här med dr Jekyll and mister Hyde .... tänk att vissa människor TOTALT vänder kappan efter vinden, ändrar personlighet, vägrar bete sig som vuxna helt plötsligt ..... kanske till och med skickar en förälder för att sköta ens uppgifter ... för att man inte .... vill visa sitt ansikte?
 
NU ska jag ta ut hundarna  för kvällspink, sen är det gonatt här. Hoppas ni haft en bra dag.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0