snälla nån, ta bara bort det !!!!!

Efter att ha måst gå hem från jobbet, har jag i stort sett legat i soffan resten av dagen och kvällen. Eftersom jag bara sov en knapp timme föregående natt, så var det naturligtvis välkommet att ligga, men när man har herr Meniére omkring sig, så handlar det lixom inte om att ligga och vila .... Det är svårt att förklara, och jag behöver inte ens. De som lider av samma sjukdom VET vad jag menar. Övriga kan inte, och jag har inte heller något krav på dem att de SKA förstå heller. Jag skulle bara vilja att Någon kunde ta bort den här yrseln och ostadighetskänslan.... den här vetskapen och känslan av att trycket i skallen inte är rätt.
 
Hundarna ligger ihopkurade som små bullar i soffan. Nej, jag HAR faktiskt inte dåligt samvete över att de inte fått vara ute på promenader idag. Jag funkar inte så. Just nu Går det inte, så är det bara. Jag ligger INTE sömnlös över att inte hundarna får x antal timmars promenader eller träning .... det gör jag inte. Det är som det är. Punkt.
 
Nu hoppas jag bara att jag kan sova inatt, och att det känns bättre i morgon.
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Susanne

Promenad eller inte. Dina hundar har det väldigt bra i allafall bara dom får pinka när dom behöver och det får dom efter vad jag kan förstå.

2012-11-06 @ 19:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0