Understimulerade ?

Söndag idag, hela dagen. Vaknade före väckaren som jag ställt på kl 8.  Vad klockan var vet jag inte säkert, men Birgers galande (tuppen på Westmans) skär genom silkonöronpropparna, så mycket kan jag säga.  Efter detta uppvaknande, vad nu klockan var, gick det inte att somna om, utan jag låg mer och väntade på att Birger skulle bli tyst.
 
Vädret såg ut precis som det sett ut den senaste veckan, eller är det rent av två :)   Pissväder, lite smådugg, grått ... aaaa... sådär ni vet .... man vet inte hur man ska klä sig, för det är inte superkallt .... men inte varmt .... och man blir dyngblöt även om det inte direkt regnar i ordets rätta bemärkelse.
 
Nåja, en 45 minuters promenad med hundarna på morgonen blev det i alla fall. Hade tänkt släppa alla i backen, men det var folk där, så Paddy och Sally fick finna sig i att det blev koppelpromenad hela vägen. Smårumporna går ju lösa vilket som.
 
Efter promenad blev det lite småfix, sen iväg på jobbet. Jag putsade fönster och handtvättade gardiner, städade i skafferi och frys .... men det var såpass lite gäster, så när jag jobbat 2.5 timmar så fick jag gå hem, eftersom vi inte behövdes allihop, och jag gärna gick hem tidigare. En kort sväng med hundarna, förberedelser inför cirkelträningen som startade upp ikväll, sen inte så mycket mer.
 
JAg har hållit träning här i Bygdsiljum i 6 terminer nu, det här är den sjunde. Jag vet att jag sa förra terminen att jag slutar ... men det GÅR lixom inte ... det är för roligt :)  Den här terminen håller jag dock bara en gång i veckan, tidigare har det varit två gånger. Nu  är det cirkelträning på söndagar som gäller. Det är så fantastiskt KUL !!!!
 
Hemma från detta så har jag gett hundarna hotdogs i märgben att jobba med. Som det varit i slutet kan jag tänka: FÅR verkligen hundarna vad de behöver i form av aktivering?
 
Blir de stressade?
 
Är de underaktiverade?
Jag vet inte säkert ....
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Dina hundar har en underbar matte som gör allt för dem, jag tror knappast att de är understimulerade, ibland måste vi hundägare också tänka på oss själva och göra något utan våra älskade hundar, tycker du är så duktig med dina hundar.
Själv så har jag varit lite handikappad i helgen, pga av min fot, som gjort ont och varit svullen och då har jag inte alls tyckt om promenaderna och det har inte blivit så många långa promenader i helgen och husse har fått gå med vovvarna, vovvarna har fått tuggben och lite annan aktivering inne....så nej, vi är bara mänskliga och vi tar hand om våra hundar så gott vi kan....Du är grym, glöm aldrig det kram

2012-09-03 @ 09:02:34
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0