Ensam mamma söker

Fredageftermiddag. Lite tidigt att kalla det fredagkväll än, klockan är ju bara 18.   Soligt men blåsigt så inni rackarns!  Blev en kort promenad idag, bara 3 km .... känns futtigt, men eftersom Paddy visar tecken på att inte orka fullt ut ... så valde jag att vända och gå hem igen. Inte så att han rasade ihop .... men man ser ju tecken på att orken inte är vad den borde vara. Veterinären ringde idag och sa det jag på något sätt visste .... det är något galet med levern .... VAD vet de inte än. Vad vi ska göra, vet de inte heller ännu ..... hon skickade provsvaren vidare till Luleå djursjukhus, få se vad de säger. 
 
 
Smakar lite på anledningen till att jag blivit uppsagd. - Arbetsbrist. Ska inte säga rakt ut vad jag tror om den benämningen .... inte såhär precis inför sommar och turistsäsongen. Har JAG gjort något fel? - Nej, det VET jag med säkerhet att jag inte gjort. Surt. 
 
JAG söker - Nytt jobb.  
 
Ny bostad känns nära nog spikad nu . Kanhända att jag till och med vågar JUBLA :)  ÅHHHH ... jag längtar otroligt mycket efter att faktiskt ha svart på vitt att jag kan flytta in !!!! Det ska bli så himla kul att göra fint i nya lägenheten, göra det till MITT :)  Badrummet och köket är i absolut nyskick, då det renoverades nyligen. Kvar är bara att smacka upp tapeter som säger : Här bor Maria. Maria Tafvelin :) :)   Med Pernilla och Hannahs hjälp ska det nog gå att få en bra touch på stället :) 
 
I morgon och på söndag ska jag gå instruktörskurs på hundklubben. Det ska bli superkul! Jag håller ju redan kurser där, men att få en utbildning känns jätteroligt. Det blir kring boken "Kontaktkontraktet" och DET känns extra roligt, eftersom DET är ledordet i MINA kurser: Kontakt :)  Spännande och intressant helg med andra ord! Man ska ha med sig en hund, och jag väljer Kelly till det här tillfället :)
 
NU ska jag slappa framför tvn med vovvarna resten av kvällen. 
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0