Svettigt värre!

Japp, det blev sådär jävulskt varmt idag åxå. Efter förmiddagspromenaden med hundarna, bar det iväg på div. äventyr inne i stan. Hann även kvista förbi hos Pernilla och Mattias, innan det bar av hemåt igen. Nu är min telefon som den SKA vara :)  Det fick jag fixat på en av mina anhalter inne i stan. Han är otroligt trevlig och duktig, snubben som har norrmobil i Skellefteå, och han förklarade vad som var galet, medans han pillade och fixade. Hips vips var den färdig, och i skick som ny :)  Han bjöd på en sån där "duttpenna" åxå :)
 
Eftermiddagspromenaden skedde i väldigt maklig takt. Vi strosade bort till Kanotudden och en bit till, sen gick vi hem igen i samma makliga takt. Jag tror att det är Kelly som tål värmen sämst av hundarna .... 
 
Städningen tog lika kort tid som vanligt, och efter det var det dags att laga middag. Jag var i morse inne på en köttbit och ett glas rött, men i den här värmen kändes det mer frestande med räktallrik. Så fick det bli. Räktallrik och ett glas vitt. 
 
Räkskalen och skallarna kokade jag sedan, så i morgon blir det räksoppa tänkte jag :)
 
Nä hörrni .... blir nog att ta ut hundarna, hoppa i duschen, och sen krypa isäng. Om inget helt oväntat inträffar, så känns det som att jag fått ut allt gött ur den här dagen :)  
 
I morgon blir det att jobba några timmar, sen måste jag till Skelleftehamn för att hämta ut ett paket på ICA :) Lite spännande sådär ... fniss. 
 
Visst är det både märkligt och roligt, hur snabbt man vänjer sig. Jag har bott här i två månader nu, och det känns på något sätt som om jag alltid bott här.... eller åtminstone längre än två månader.  Tänker åxå på det här med när gamla hus rivs .... man tror att man ska komma ihåg hur det såg ut förut, men ..... när de varit borta några år, så har man svårt att få en bild i skallen på hur det såg ut. Särskilt om det kommit upp nya byggnader. 
 
Pratade med tjommen på norrmobil idag om det här med utveckling .... hur MIN första mobil såg ut .... en sån där man drog upp antennen på ....   hur det var när datorn kom ....  hur man tänkte och kände inför DET. Minns när man slutade betala räkningar inne på banken och gick vidare och blev så modern att man skickade iväg räkningsluntan i ett kuvert på posten .... och sedan förbannade idén om att man skulle betala över NÄTET. DET kändes opålitligt .... fniss.   Hur ser det ut om 10-20 år? Minns man ens hur det ser ut nu? 
 
Nä hörrni .... det är Bra och Kul med utveckling, men hur det än är, så blir man trött och vill gå isäng :)  Men, ut med hundarna och en dusch först. Hoppas Du haft en Bra dag :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0