Återigen Sol

Jag skrev ett inlägg i morse, men tryckte tydligen aldrig på "publicera inlägg" Det känns lite ovärt att publicera det nu, så jag raderade istället :)  Kontentan av inlägget var att morgonen var grå, men bara i vädret, inte i sinnet :)
 
Mitt på dagen åkte jag iväg till Anderstorp för att släppa hundarna i rasthagen. Smårumporna springer ju lösa både nu och då, men då jag inte lärt mig hur viltstråken ser ut här, så har jag inte Paddy lös ännu. Jag trodde att han skulle springa runt som en duracellkanin, men det var som att han tänkte: Du .... jag SER att det är inhägnat ... löns inte spilla energi på att gasa järnet, när det inte kan leda nån vart .....   så han travade på lite stroppigt sådär nästan hela timmen vi var där :)  Passade på att träna alla hundarna åxå 
 
På väg hem därifrån, sprack det plötsligt upp och blev klarblå himmel :)  Åh så härligt !!!! Tänkte springa en sväng, blev så sugen på det .... så jag tog Paddy med efter att ha bytt om .... men efter ett par hundra meter insåg jag att axeln gjorde för ont, så det blev en promenad den vanliga rundan på 5 km istället.
 
 
Hundarna har verkligen njutit av solen på balkonen på eftermiddagen, och den som njuter MEST av solen är Molly. Hon bryr sig inte ens om att lägga sig på en bädd, kudde eller filt som jag lagt ut
 
Gick en sväng på lokala butiken för att handla till middagen
och till slut blev middagen denna :)
 
Jag ville steka nåt, så jag fick använda min söta nya stekpanna, och vet ni, den funkade helt perfekt :) :) :)   
 
Kolla på tv ... klappa på hundarna .... njuta av livet .... DET är lixom planen för ikväll ! Hoppas att även DU kunnat fylla dagen med nåt värt!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0