Sakna något som finns kvar?

Söndag. Sköna söndag :)   Efter morgonpromenad med hundarna och tre koppar kaffe, greppade jag slagborrmaskinen, som dessvärre verkar lite ur slag, för att börja borra de hål jag planerade att borra idag. Efter två timmars idogt borrande hade jag fått till TVÅ hål i badrumsväggen. Då la jag ner det där med borrandet. Fan, ska det vara så himla märkvärdigt att få hål i väggen? Förr fanns en reklam om två hål i väggen. FATTAR ni hur mycket arbete som krävs för dessa två hål??? Jag har inte fattat det förrän idag. Tro fan att elen är dyr!!!!!
 
Efter det tunga arbetet med de två hålen, gav jag upp och tog hundarna på promenad. Gick den vanliga 5 km rundan som är så himla vacker. Idag hade vi sällskap av en babiljard mygg genom skogspartiet dock, och det gav som resultat att jag ser ut att ha böldpest eller liknande. Varmt var det dock. 
 
Till lunch blev det bananplättar :) Tack för receptet Tina :)
 
Hannah kom på tvåfika klockan 3. Vi drack kaffe och åt glass och hallon :)  Sen pratade vi lite strunt och allvar, kollade på youtube och hon grejade med mitt hår. I morgon ska hon göra smink och hår på en tjej som ska på studentbalen. Hon är superduktig på smink, det tycker de även på MakeUpStore där hon jobbar extra, och håret kommer hon att fixa galant åxå. Hon provade frisyren på mig, för tjejen hon ska fixa, vill ha en 40-tals-frisyr. JAG blev nöjd i alla fall :)
 
Till middag, som jag avnjöt ute på balkongen, blev det en underbar räksallad och ett glas vitt. Klarblå himmel efter dagens regntunga skyar .... ahhh .... fantastiskt. 
 
Strax ska jag ut på en kvällsrunda med hundarna ... men just nu tänker jag på det här med Bygdsiljum. Som ni alla vet, så trivs jag så oerhört bra här, älskar mitt boende, älskar hur fint jag har det, både i lägenheten och i omgivningarna. Det är HUR vackert som helst här. Saknar jag då inte Bygdsiljum?
 
Men självklart! Jag saknar de FLESTA i bygdsiljum. Förutom ett par tre stycken, så saknar jag er allihop. Träninhgsgruppen, alla jag brukar träffa på ICA, hundmänniskorna ... KLART JAG SAKNAR ER !!! fast samtidigt ... ni finns ju kvar ! Det blir lixom inget tomrum när jag flyttat .... för ni finns ju kvar!  Visst, vi kommer inte att mötas på ica eller ute på promenad ... men .... i mitt hjärta finns ni för evigt, det ska ni veta. Alla jag träffat, i alla åldrar, som jag pratat med, skrikit på, druckit kaffe med, ..... Ni finns Alla kvar inom mig, och där tänker jag hålla er kvar. 
 
Jag är nog en människa som ganska snabbt ställer om mig .... fast det beror kanske mest på att jag är lite rotlös. Jag har ju faktiskt inga rötter i Bygdsiljum ... har egentligen inga rötter någonstans på ett sätt. Då är det nog lättare att bejaka det nya utan att hjärtat blöder sönder.  Det som skulle göra att mitt hjärta blöder sönder, vore om TRÄNINGSGRUPPEN upphör, om ni slutar träna. DÅ jävlar !!! MEN, det tror jag inte att Carina och Eve skulle tillåta :) :) :) så det är lugnt. 
 
Bygdsiljum. Kom alltid ihåg att ni finns i mitt hjärta. 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad tyckte du om dessa bananplättar då? :D enkelt som fan är det iaf! :D

2013-06-02 @ 21:17:17
URL: http://tafvelin.blogg.se
Postat av: Maria

De smakade toppen :) Nästa gång ska jag dock veva ner lite psyllium tror jag, bara för att få dem lite fastare ... provar det i morrn och skriver hur det blev :) Nu ska jag göra lite benböj ... tror fan jag ska köra utfallssteg åt sidan, som tar ännu mer :)

2013-06-02 @ 21:20:41
Postat av: Tina

Utfallsteg åt sidan? Hur gör man? :D

2013-06-02 @ 21:59:16
URL: http://tafvelin.blogg.se
Postat av: Maria

gjorde nyss 30 åt varje håll :) skönt! ta ett stort steg åt sidan, först åt höger. Gå ner i ett brett benböj, upp, svinga höger ben i kors mot vänster, sen åt höger igen, brett isär, ner i ett benböj, sen upp igen, korsa höger ben åt vänster, sen åt höger, brett isär ... osv. :)

2013-06-02 @ 22:02:31
Postat av: Tina

Du får nog lägga upp en video, för jag fattar 0!!! ^^

2013-06-02 @ 22:40:26
URL: http://tafvelin.blogg.se
Postat av: Jenny

tänk om du hade skrivit att du hoppades att vi fyllt dagen med nåt värt, för då hade jag svarat att ja fan, det har jag! så det så! spontanmoppade till skellefteå med några kompisar och åt middag nere vi älven! om något är värt så är det nog det;)

2013-06-02 @ 23:16:10
URL: http://jennuslife.blogg.se
Postat av: Maria

hahaha, underbart Jenny!!!

2013-06-02 @ 23:19:05
Postat av: IngelaK

Är jätte glad för din skull att du fått det så bra i din nya lägenhet.... och nytt jobb på G.
Grattis !
Du är rätt modig. Jag skulle va för feg att packa ihop och flytta dit där jag inte känner någon.
Och Vi kommer att sakna dej här i byn.
Du är en Eld-själ. Du har fått oss att gilla att träna. Får se hur det går till hösten om vi istället sätter oss och fiiiikar ? ;) kram

2013-06-04 @ 21:58:42
Postat av: Maria

Tack Springela :) Jo, ett visst mått av mod tror jag faktiskt att man behöver för att flytta dit man aldrig ens varit ... men jag har väl aldrig begåvats med någon försiktig och rädd sida :)
Du .... jädrar om Carina eller Eve läser det du skriver kring att fika istället för att träna .... å herregud vad du kommer att få jobba på cirkelträningarna till hösten ... hahahaha, Kram :)

2013-06-04 @ 22:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0