VÄRT !!!!!

Idag, efter morgonrundan, drog jag iväg in till stan med Kelly. Jag har umgåtts med Hannah under dagen, och jädrar så tiden går fort när man umgås :)  Men, så är dagen fylld med värda grejer åxå :)  Vår plan sprack, men det gör inget :)  Vi hade tänkt ta en långpromenad. Nu blev det så att efter att  ha ätit lunch tillsammans med Robban, så drog vi iväg på Solbacken och strosade på affärer istället :) Det var supersupermysigt, och verkligen VÄRT !!
 
Myrorna har flyttat upp till Solbacken, vi var in där och jag köpte lite nya gosedjur/leksaker till hundarna. Ps. Molly blev överlycklig :) :) :) 
 
 
Vi har nyss varit ute på aftonspinket, så nu ligger hundarna utspridda .... eller ja, kanske inte med sååå stor spridning. Molly, Kelly och Paddy ligger i soffan och tittar på mig och undrar när jag ska komma och sätta mig. Milo ligger i hallen på en fleecefilt som jag lagt där. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att laga fredagsmiddag. Det blir lammkotlett med fetaostkräm med vitlök, och en sallad. Foto kommer senare :)
 
Ha en bra kväll så hörs vi innan läggdags :)
 
Jo just det. Om du försöker kommentera, men inte kan, så beror det på att du är blockerad från att kommentera. Inte för att jag inte kan ta andras åsikter, utan för att du kommenterat anonymt.   :)
 
Goafton och tjing så länge :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tjing Ha en bra helg

2013-11-15 @ 23:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0