Anonyma människor.

Fredagkväll, dags att krypa isäng. Summerar dagen och är nöjd :)  Det var superkul på jobbet, härligt väder, härliga promenader med hundarna ..... ja, en VÄRD dag helt enkelt :)
 
Hörrni, jag funderar kring det här med anonyma kommentarer här på bloggen. Jag funderar på att stänga ner det här med kommentarer. Blir så less på dessa anonyma, och många av dem har jag ju listat ut vem de kommer ifrån. En del av dem publicerar jag inte ens, de är för fåniga. Många av er som kommenterar, skriver kommentarerna när jag länkar inne på facebook, och det räcker nog så. Det är ju inte så många andra som kommenterar, någon enstaka bara, och jag tror inte att de bryter ihop om möjligheten att kommentera, försvinner. Fortsätter anonyma kommentarer att komma in, så kommer jag att stänga ner den möjligheten. 
 
I morgon är det lördag, och jag ser fram emot den :) Då ska jag städa min fina lägenhet, och träna hundarna var för sig, samt ta en längre promenad. Funderar på att försöka vidga vyerna och hitta nya platser att undersöka. Paddy är hyfsat återställd i tassen, men pinkandet har dragit igång igen. Håller tummarna för att det är som förut - övergående. 
 
De flesta av er vet ju vad jag åt till middag :) :) :)   så jag checkar ut för ikväll :)
 
Gonatt med er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0