Drömmar ....

Fredag .... börjar bli kväll .... fast jag är inte på väg isäng än. Sitter och skriver slutklämmen på materialet till hundkursen. Jo, jag Sitter faktiskt :)   Den här bärbara, klarar av en hel timme utan laddkabel, så jag har suttit i soffan och skrivit, tänkte passa på att skriva kvällens blogginlägg medans strömmen i batteriet räcker till. 
 
Inatt hade jag faktiskt inga mardrömmar. Jag har ju haft det i en dryg veckas tid nu. Vad mardrömmarna handlat om, vet de som står mig närmast, och det räcker. Inatt drömde jag nåt helt annat. Jag drömde att jag var tillbaka på gården hos min mormor och morfar, och det var massor med bilar och maskiner där .... det byggdes om eller nåt ....  och jag skulle köra därifrån ... och backade rakt in i Ernst Perssons bil.    Ernst Persson?? Vad i hela friden har DEN stackaren med det här att göra?  Nåja, jag backade på honom men när jag skulle hoppa ut och be om ursäkt så hade han kört iväg sin bil bland alla andra och jag hittade honom inte. Efter många om och men åkte jag från gården ändå, och då ringde Janne, chauffören på jobbet. Han ville att jag skulle åka iväg till ett ställe dit de hade beställt bröd, men han var osäker på att ordern var rätt. Det var en typ av sekt som besällt brödet, så jag var tvungen att vara väldigt försiktig när jag kom dit, för om de skulle upptäcka att jag var där för att kolla om vi gjort rätt, så skulle de bli vansinniga. 
 
Jag har En vän på facebook, som är duktig på att bryta ner alla mina drömmar och få allt att låta så himla naturligt och självklart .... vad tror du Li? Vad betyder det här?  Som sagt, det var ingen mardröm, jag vaknade inte som tidigare nätter sjöblöt i svett och med puls på flera hundra ..... det var bara .... fullständigt verkligt. 
 
Idag har det varit helt fantastiskt väder igen. Underbar morgonrunda med hundarna! Mitt på dagen kom Tony och tog mått på Milo och Kelly, för att sy DW-selar. Tack snälla Tony!!
 
En sväng på stan, en stund ute på balkongen .... en middag som jag trodde skulle bli god som inte blev det .... äh, shit happens  :)
 
Pratat med Världens Finaste och Bästaste Döttrar i telefon, haft en Riktigt Bra dag! 
 
De här tankarna som jag får ibland, där jag undrar över människors beteende ..... jag har förstått nu att jag aldrig kan få ett svar. Jag kommer aldrig att få veta Varför människor beter sig illa mot andra. Jag kommer aldrig att kunna förstå .....   Jag VET att många tycker och tror att man måste kunna förlåta för att gå vidare .... men .... vissa människor kan jag bara inte förlåta. Huruvida det är till min egen nackdel eller inte, det vet jag inte, vet bara att det är så. 
 
Vet åxå att den här dagen varit Bra. Riktigt Bra. Jag är Nöjd och Tacksam  :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0