Lördagen tar slut

Jag har haft en superhärlig dag! Efter morgonrunda och torkning av golven, hade jag planerat att ta ut hundarna på solopromenader, men jag ändrade mig. Jag tog hela bunten till den där promenaden nedanför Scharins. Vi var där en timme och hundarna fick springa benen av sig. Ja, inte Paddy, han fick ha flexit. Det finns rådjur och fåglar där ... och han har ju lite svårt för att begripa att man inte ska störa dem såhär års ....
 
 
Det var en underbar timme i alla fall . 
 
När vi kom hem därifrån, blev det lunch på balkongen
Supergott, och precis lagom varmt därute. Cilla ringde och vi pratade nästan en hel timme ..... jättetrevligt :)
 
När jag kände att jag fått nog av solen, gick jag in och gav mig fan på att få liv i belysningen i badrumsskåpet. Jag har ju levt helt utan belysning därinne ett bra tag nu.  Nu blev jag less. Fram med lite verktyg, ner med lamporna, meka, skruva, pickla, svära, prova, svära ännu mer ..... Men till slut så fick jag liv i den ena lampan :)
Hade hoppats få liv i båda ... men i helvete heller. Hoppas nu att den jag fick liv i, fortsätter att sprida ljus :)  Försökte även skriva ut materialet jag skrivit för hundkursen ..... men det gick inte. Det var som att datorn inte hittade skrivaren. Laddade ner drivrutiner, ,men det gick inte ändå. Ridå ner. 
 
Till middag blev det tre-rätters. Förrätt - baconlindad sparris med vitlök- och basilikakräm
varmrätt - karré med svampsås, rättika och vitkålsgratäng
Efterrätt - jordgubbar, ananas och vispad grädde
Jag är fortfarande mätt kan jag säga. 
 
Strax dags att ta ut hundarna, ta en dusch och krypa isäng. I morgon blir det full dag, jobba och dra igång vardagslydnad. Rolig dag, men full dag. Hoppas jag slipper mardrömmar inatt. Jag ska fokusera enbart på positiva saker nu innan jag lägger mig, så kanske jag slipper :)
 
Hoppas du haft en härlig Lördag! 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Åsa

Blir så sugen på allt gott som du äter Maria.

2014-04-26 @ 21:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0