Mycket Märkligt!!

Onsdag .... Sista April. Valborgsmässoafton. Klockan är strax efter 20 och solen skiner .... det har slutat blåsa ... det är 2 plusgrader. En fantastisk kväll! Första smällaren kom kring 19, så jag är nöjd :)  Balkongdörren var öppen och Paddy har varit som ett plåster på mig efter det, men han ligger ner bredvid mig nu, och sluter ögonen, så det är inte alltför allvarligt :)
 
Det har varit en bra dag på jobbet, flöt på rent otroligt bra faktiskt  :)    Hade tänkt åka på Biltema och köpa kätting när jag slutade, men orkade faktiskt inte, så jag rattade hemåt direkt jag slutade. En promenad med hundarna följde, sedan har vi tagit det rätt så chill :)
 
Vet ni .... det märkligaste jag varit med om tror jag, hände nu ikväll. Jag vet inte när jag kommer att smälta det, om jag ens kommer att göra det. En vän på facebook skrev om någon klassåterträff de skulle ha ,.. jag fick ett pm om att en annan vän nyss sett filmen på youtube ... ja, alltså "snälla mamma och pappa"     Inget mer med det, jag satte mig i soffan och såg tv tillsammans med hundarna. Jag vet att jag tänkte: Skulle aldrig falla mig in att åka på en klassåterträff. Det var få som inte mobbade eller åtminstone snackade skit .... en av dem som INTE gjorde det, var Sussie. En av få, skulle jag säga. 
 
Den tanken har jag inte haft, aktivt, på säkert 20 år .... just det där med mobbningen osv .... och att Sussie var en av de få som INTE snackade bakom min rygg, mobbade osv. 
 
Ca en halvtimme efter att jag tänkt den tanken så ringer telefonen. Det var Sussie!   
 
Vi har inte ens pratat i telefon sedan vi slutade högstadiet. Vi träffades tvärt för ett par år sedan .... i övrigt har vi inte haft någon kontakt. Vi pratade en timme, och jag kommer nog aldrig att smälta det här ... att jag tänkte på henne och att hon ringde .... efter alla dessa år. Hur i hela friden kommer det sig !!! Vad är det som styr!? Att det är något som styr, är ju fullt tydligt. 
 
Det är nästan svårt att hitta andra tankar just nu .... det var alldeles för märkligt det som hände. Tror jag avrundar här.  Ha en Trevlig Valborgsmässoafton! 
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0