Onsdagkväll

Efter jobbet åkte jag ner på stan, köpte hundfoder, hämtade Milo, åkte hem, gick upp och kopplade hundarna och begav mig ut på promenad i solen. Gick inte någon överdrivet lång promenad, det ska jag inte säga ... men skönt var det :)
 
Till middag blev det tacokarré, med stuvad rättika .... sjukt gott!
 
Efter middagen har jag fipplat med att skriva mer på materialet till vardagslydnadskursen :)  Strax dags att ta ut hundarna på kvällsrundan, och sedan krypa isäng.  I morgon är det torsdag och jag gör fredag :)  
 
Jag fick brev från Tingsrätten idag, om att jag blivit tilldelad ett målsägandebiträde. Det blir jättebra :)  
 
Det här med människors beteende har alltid intresserat mig, kommer förmodligen att fortsätta göra så åxå, hur sjukt det än låter. Nu pratar jag inte BARA om människors Dåliga beteende, utan även människors Goda beteenden. Jag har massor med exempel på människor som ger så mycket av sig själva, utan att de känner de människor de ger utav sig själva Till. Jag har flera sådana som vänner på Facebook till exempel. Mycket inspirerande!  Tänk att man kan vara betydelsefull för en annan människa, utan att ens känna varandra! Visst är det fantastiskt!   Även okända människors kramar, är kramar. Även okända människors gillanden, är gillanden. 
 
Nu är det dags att koppla hundarna och gå ut en sväng. Underbart väder .... blir en härlig promenad. Hoppas du haft en Bra dag, och att du kunnat fylla den med Glädje och värda grejjer!
 
Gokväll
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0