Sovmorgon en Måndag :)

Ställde väckaren på 8 .... vaknade halv 3 av mardrömmar, men somnade om och sov tills väckaren drog igång. Skönt att jag hade sovmorgon känner jag faktiskt. Klockan är strax 9 , står och dricker kaffe medans hundarna lurar vidare :)  Ska  strax väcka dem för att gå ut. 
 
Kl 13 börjar jag jobba, och före dess ska jag in till stan, återlämna Milo och köpa lite kätting. Ska bli kul att börja med den här träningsformen med Kelly och Molly. Paddy, han får göra annat .... känns inte som att han har någon framtid inom draget ..... fniss ....  men han kan framöver få låna någon sele ifall någon har i hans storlek. Har inte råd att köpa fler för tillfället. 
 
Hux flux har klockan blivit 10. Hannah ringde, Pernilla ringde, jag har varit ute med hundarna i 45 minuter .... Nu är det dags för frukost, sen blir det inte så länge förrän det är läge att åka iväg. 
 
Hannah frågade om jag lagt på sommardäcken ..... nää ..... gruvar att få ut dem ur förrådet ..... fast, måste ju ta itu med det där nu de närmsta dagarna. 
 
Nä hörrni, frukost var det :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0