Slemmigt värre

Å gud, nu när jag skulle logga in på bloggen så kom jag först inte in. "Fel användarnamn eller lösenord"    VA??!!!  Perkele!!! Men, phu, som tur var, hade jag bara slirat till på tangenterna när jag skrev lösenordet ... fniss. Nu har jag bytt lösenord till alla såna platser som kräver det och det är så svårt och komplicerat så jag måste ha en lapp där det står, för det är helt omöjligt att komma ihåg utantill :)
 
Jag var så trött igårkväll så jag hann knappt ner under täcket så sov jag. Tur att jag hann häkta av mig glasögonen. Vaknade kring kl 6 av att det skottades härute. Eller, inte bara skottades, utan Skrapades. Jädrar tänkte jag, skrövlar han ihop asfalten och alltihop med traktorn? Han måste ha varit oerhört noggrann, för han höll på i en evighet plus en stund till. Visst hade jag kunnat kliva upp och gå och stänga balkongdörren för att få det tyst, men jag låg så bra och jag tänkte att somnar jag om, så somnar jag om. När evigheten plus en stund till var över, somnade jag om :)   
 
Här hade jag tänkt lägga in några bilder, men det går inte. Vet inte vad som felas, men när jag trycker på "Infoga bild" så händer absolut ingenting. Inte en enda bild dyker upp som jag kan infoga. Säg inte att nån knyckt alla bilder härifrån åxå!! 
 
Idag ska jag färga luggen, städa, åka och hämta den fåtölj jag fått på en bortskänkes-sida på facebook, samt göra några solo-rundor med hundarna. Jo just det, jag ska torka kycklinglever åxå. I morgon ska jag vara full-laddad med träningsgodis när jag åker på ridhuset :)
 
Men gud va jag har slem i halsen! Ja, mycket snor i skallen åxå. Tänker på att farmor dog av slem i halsen. Lät inge behagligt. 
 
Kaffet smakar toppen, hundarna är morgonpinkade, motorvärmaren är igångsparkad i bilen. Jag är preppad och laddad för dagen :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0